Teardown alınır mı?

BuzzardTR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, teardown alacağım ancak güzel midir bilemedim. Parası sorun değil paylaşımlı hesap alacağım zaten. Oynayanlarınız varsa nasıl, ne kadar zaman sonra sıkıyor?

Merhaba, teardown alacağım ancak güzel midir bilemedim. Parası sorun değil paylaşımlı hesap alacağım zaten. Oynayanlarınız varsa nasıl, ne kadar zaman sonra sıkıyor?
Bence hemen sıkılacağın bir oyun. Bir şeyleri parçalamak güzel de istediğin kadar atölyeden içerik indir oyun gene boş. İllaha paramparça etmek istiyorum her şeyi diyosan al da onun yerine başka oyunlar daha eğlenceli bence çabuk sıkıyor aşırı güzel fizik ve görüntüsü olsa da.

aksşkasldkd O zaman alınır bu arada her sinirlendiğinde oynasan milyon saat geçirirsin oyunda keyifle ama onun dışında oturup saatlerce sıkılmadan oynanmaz bence.

Almanızı kesinlikle öneririm. Kendisini bir önceki indirimde 10 dolara satın almıştım. Kısa aralıklı zamanlarla atölyesine kullanıcılar tarafından yeni ögeler yükleniyor, bu durum ise oyunun oynanılabilirliğini ve oynama süresini artırıyor. Öte yandan oyunun hikayesi bile gayet eğlenceli olduğundan oynama sürenizi bununlada artırabilirsiniz. Dilerseniz ek paketlerini de satın alarak yeni gelen haritalardada oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı