lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 427 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Tebex diye şirket görünümlü bir yer Papara kartımdan para çekmiş. Sonrasında iade etmiş 1 dakika aralıklarla. Sebebini bilen var mıdır? Az önce yine denediler para çekmeyi kullanıma kapattım kartımı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
Tebex diye şirket görünümlü bir yer Papara kartımdan para çekmiş. Sonrasında iade etmiş 1 dakika aralıklarla. Sebebini bilen var mıdır? Az önce yine denediler para çekmeyi kullanıma kapattım kartımı.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Temmuz 2023 #2 Bir yerden üyelik mi aldınız? Artı 0 Eksi
KS KS lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 427 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 sukuterkopke dedi: Bir yerden üyelik mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Minecraft sunucusuna para yatırmıştım bir kez. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Bir yerden üyelik mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Minecraft sunucusuna para yatırmıştım bir kez.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Temmuz 2023 #4 lablanca dedi: Minecraft sunucusuna para yatırmıştım bir kez. Genişletmek için tıkla... Yinelemeli olarak mı aldınız tek sefer ödeme mi? Artı 0 Eksi
lablanca dedi: Minecraft sunucusuna para yatırmıştım bir kez. Genişletmek için tıkla... Yinelemeli olarak mı aldınız tek sefer ödeme mi?
KS KS lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 427 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #5 sukuterkopke dedi: Yinelemeli olarak mı aldınız tek sefer ödeme mi? Genişletmek için tıkla... Tek seferlik bir kredi çekimi yapmıştım şuan düzenli olarak para çekiyor anlamadım. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Yinelemeli olarak mı aldınız tek sefer ödeme mi? Genişletmek için tıkla... Tek seferlik bir kredi çekimi yapmıştım şuan düzenli olarak para çekiyor anlamadım.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 17 Temmuz 2023 #6 lablanca dedi: Minecraft sunucusuna para yatırmıştım bir kez. Genişletmek için tıkla... Tebex oyun sunucusu satan bir firma hocam, sanırım sunucunun yenileme zamanı gelmiş ve iptal etmemişsiniz. Sitenin desteğine yazın. Artı 0 Eksi
lablanca dedi: Minecraft sunucusuna para yatırmıştım bir kez. Genişletmek için tıkla... Tebex oyun sunucusu satan bir firma hocam, sanırım sunucunun yenileme zamanı gelmiş ve iptal etmemişsiniz. Sitenin desteğine yazın.
KS KS lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 427 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #7 zValiant dedi: Tebex oyun sunucusu satan bir firma hocam, büyük ihtimalle sunucunun yenileme zamanı gelmiş ve iptal etmemişsiniz. Sitenin desteğine yazın belki iade alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sunucu açmadım ki ben. Artı 0 Eksi
zValiant dedi: Tebex oyun sunucusu satan bir firma hocam, büyük ihtimalle sunucunun yenileme zamanı gelmiş ve iptal etmemişsiniz. Sitenin desteğine yazın belki iade alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sunucu açmadım ki ben.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 17 Temmuz 2023 #8 lablanca dedi: Hocam bir sunucu açmadım ki ben. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar kontrol ettim, Tebex sunucular için ödeme sistemi yapan bir firmaymış, özür dilerim. Artı 0 Eksi
lablanca dedi: Hocam bir sunucu açmadım ki ben. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar kontrol ettim, Tebex sunucular için ödeme sistemi yapan bir firmaymış, özür dilerim.