Tebilon sitesindeki ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC Edition Fiyatı normal mi?

Bütçe
27000-30000

UlunayOcak

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi Tebilon sitesinde ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC Edition 29.511TL. Bu fiyat bu kart için normal mi? Eğer almaya karar verirsem daha önce kullanılmış bir ürün mü gelir? Satış sonrası destek ve garanti sürecinde Tebilon iyi bir firma mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebilon Vatan Bilgisayar'dan ayrılan yöneticilerin bir oluşumu yani güvenilir fakat başka sitede daha ucuza var.

Ekstra olarak 24.700'ye Gaming X Trio modeli var giriş seviyesi modelleri bir kenara bırakırsak daha bütçe dostu olabilir ve ROG'la arasında 5K'lık bir fark yok. Ama ROG almak istiyorsanız da yukarıdaki siteden daha uyguna alabilirsiniz.

O fiyatlara 7900 XTX ve 4080 var. Sırf Rog diye 5-10K para vermenizi tavsiye etmem.

Tebilon Vatan Bilgisayar'dan ayrılan yöneticilerin bir oluşumu yani güvenilir fakat başka sitede daha ucuza var.

Ekstra olarak 24.700'ye Gaming X Trio modeli var giriş seviyesi modelleri bir kenara bırakırsak daha bütçe dostu olabilir ve ROG'la arasında 5K'lık bir fark yok. Ama ROG almak istiyorsanız da yukarıdaki siteden daha uyguna alabilirsiniz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Gaming.gen'de daha ucuza olduğunu görmemiştim teşekkürler. Peki Gaming.gen'de taşınma sıraısında herhangi bir problem olduğunda ve iade gerektiğinde veya ileri zamanlarda garanti ile ilgili durumlar olduğunda satış sonrası destekleri iyi midir? Eğer alış veriş yaparsam ilk kez oradan alış veriş yapacağımda. ROG atmamım sebebi topladığım sistemin ASUS ağırlıklı olması o yüzden atmıştım.

Sistemim
Ana Kart: Asus Prime Z790-P WiFi
CPU: I7-13700KF
TAM: GSKILL 32GB(2x16) Ripjaws S5 5600Mhz CL28 DDR5 Siyah Dual Kit Ram
SSD: Kingston FURY Renegade 1TB 7300/6000
PSU: ASUS ROG STRIX 850W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı

Bayadır piyasadan ve bu bilgisayar toplama işlerinden uzak olduğum için soruyorum: Gaming X Trio modeli var giriş seviyesi bir kart mıdır ?

Birde başka bir konu hakkında da bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir işlemci soğutucu almak istiyorum. Forumu biraz dolaştığımda çoğu kişi Arctic Liquid Freezer II isimli soğutucuyu önermiş. Sanırım gayet iyi bir soğutucu. Fakat radyatörü diğer soğutuculara göre daha kalın olduğundan her kasaya sığmayacağını belirtmişler. Benim kasam Cooler Master HAF 500. Acaba bu soğutucu benim kasama sığar mı?

@fushigurotoji

Evet haklısınız bende mantıklı olduğunu pek düşünmüyorum dürüst olmak gerekirse. Fakat ekran kartını vade farkı ödeyip alacağımdan dolayı vade farkı toplam fiyata eklenince ne yazık ki bütçemi aşmaya başlıyor. Birde ben ileri zamanlar içinde 2K çözünürlükte oyun oynamayı düşünüyorum. 4070Ti sizce beni önümüzdeki 7-8 senede üzer mi ?

@Görkem Say

O fiyatlara 4080 varken kazıktan farksız.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat vade farkı yüzünden 4080'e yönelemiyorum.

@yapiz

O fiyatlara 7900 XTX ve 4080 var. Sırf Rog diye 5-10K para vermenizi tavsiye etmem.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat vade farkı yüzünden 4080'e yönelemiyorum.

@NNUE

ASUS fanboy vergisi o.

@304191

Gaming.gen'de daha ucuza olduğunu görmemiştim teşekkürler. Peki Gaming.gen'de taşınma sıraısında herhangi bir problem olduğunda ve iade gerektiğinde veya ileri zamanlarda garanti ile ilgili durumlar olduğunda satış sonrası destekleri iyi midir? Eğer alış veriş yaparsam ilk kez oradan alış veriş yapacağımda. ROG atmamım sebebi topladığım sistemin ASUS ağırlıklı olması o yüzden atmıştım.

Sistemim
Ana Kart: Asus Prime Z790-P WiFi
CPU: I7-13700KF
TAM: GSKILL 32GB(2x16) Ripjaws S5 5600Mhz CL28 DDR5 Siyah Dual Kit Ram
SSD: Kingston FURY Renegade 1TB 7300/6000

Bayadır piyasadan ve bu bilgisayar toplama işlerinden uzak olduğum için soruyorum: Gaming X Trio modeli var giriş seviyesi bir kart mıdır ?

Birde başka bir konu hakkında da bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir işlemci soğutucu almak istiyorum. Forumu biraz dolaştığımda çoğu kişi Arctic Liquid Freezer II isimli soğutucuyu önermiş. Sanırım gayet iyi bir soğutucu. Fakat radyatörü diğer soğutuculara göre daha kalın olduğundan her kasaya sığmayacağını belirtmişler. Benim kasam Cooler Master HAF 500. Acaba bu soğutucu benim kasama sığar mı?

@fushigurotoji

Evet haklısınız bende mantıklı olduğunu pek düşünmüyorum dürüst olmak gerekirse. Fakat ekran kartını vade farkı ödeyip alacağımdan dolayı vade farkı toplam fiyata eklenince ne yazık ki bütçemi aşmaya başlıyor. Birde ben ileri zamanlar içinde 2K çözünürlükte oyun oynamayı düşünüyorum. 4070Ti sizce beni önümüzdeki 7-8 senede üzer mi ?

@Görkem Say

@yapiz

@NNUE

@304191

4070 Ti 12GB VRAM'le birakin 7-8 seneyi 4-5 seneye kalmadan uzmeye baslar zaten 2K'da. Ana amaciniz oyunsa 7900XTX yonelin derim o vakit bu kadar uzun sureli kullanmak istiyorsaniz. 24GB VRAM cok daha uzun omurlu olur ayrica butce olarak da uyuyor sizin icin.

Gaming.gen'de daha ucuza olduğunu görmemiştim teşekkürler. Peki Gaming.gen'de taşınma sıraısında herhangi bir problem olduğunda ve iade gerektiğinde veya ileri zamanlarda garanti ile ilgili durumlar olduğunda satış sonrası destekleri iyi midir? Eğer alışveriş yaparsam ilk kez oradan alışveriş yapacağımda. ROG atmamım sebebi topladığım sistemin ASUS ağırlıklı olması o yüzden atmıştım.

Sistemim
Anakart: ASUS Prime Z790-P Wi-Fi
CPU: i7-13700KF
TAM: G.Skill 32 GB(2x16) Ripjaws S5 5600MHz CL28 DDR5 Siyah Dual Kit RAM
SSD: Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000

Bayağıdır piyasadan ve bu bilgisayar toplama işlerinden uzak olduğum için soruyorum: Gaming X Trio modeli var giriş seviyesi bir kart mıdır?

Bir de başka bir konu hakkında da bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir işlemci soğutucu almak istiyorum. Forumu biraz dolaştığımda çoğu kişi Arctic Liquid Freezer II isimli soğutucuyu önermiş. Sanırım gayet iyi bir soğutucu. Fakat radyatörü diğer soğutuculara göre daha kalın olduğundan her kasaya sığmayacağını belirtmişler. Benim kasam Cooler Master HAF 500. Acaba bu soğutucu benim kasama sığar mı?

@fushigurotoji

Evet haklısınız bende mantıklı olduğunu pek düşünmüyorum dürüst olmak gerekirse. Fakat ekran kartını vade farkı ödeyip alacağımdan dolayı vade farkı toplam fiyata eklenince ne yazık ki bütçemi aşmaya başlıyor. Bir de ben ileri zamanlar içinde 2K çözünürlükte oyun oynamayı düşünüyorum. 4070 Ti sizce beni önümüzdeki 7-8 senede üzer mi?

@Görkem Say

@yapiz

@NNUE

@304191

4070 Ti VRAM yüzünden 3-4 yıl maksimum, 4080'e bütçe yetmiyorsa(1-2K olması lazım sadece) 7900XTX bakın, 4070 Ti'yi tokatlar.

Arkadaşlar herkese merhaba,

25.763 TL​

Belirtilen fiyata ROG STRIX 4070 Ti OC Edition alınır mı? Daha doğrusu aldım fakat sizce yanlış mı yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı