Tebilon'da RX 7800XT sistem alınır mı?

EfeMuratKsg

Femtopat
Daha fazla  
AMD RYZEN 9600X-GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB -GIGABYTE A620M-H-16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Arkadaşlar bu sistemde.

Ve işlemciyi de Ryzen 5 7600 yaptım 45.800 TL flan tutuyor sizce iyi mi ve Tebilon güvenilir mi, anakart da değişmesi lazım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.vatanbilgisayar.com/int...-super-oc-12g-h610m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html bu daha iyi değil midir işlemci olarak biraz düşük ama oynamalar yaparsınız.

İşlemci bence işlemci odaklı oyunlarda pek iyi olur mu bilmem PUBG vb. oyunlarda ve DDR4 bilemedim şimdi sadece ekran kartı iyi.

Ben buna benzer bir sistemi yazın almıştım hiçbir parçasında sorun yaşamadım.

Hocam yazılımda falan sorun olur mu RAM'lar ekran kartı ve işlemci ile uyumu olur mu?

AMD RYZEN 9600X-GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB -GIGABYTE A620M-H-16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Arkadaşlar bu sistemde.

Ve işlemciyi de Ryzen 5 7600 yaptım 45.800 TL flan tutuyor sizce iyi mi ve Tebilon güvenilir mi, anakart da değişmesi lazım mı?
SSD ve Anakart kötü. Sıvı soğutucu bence çokta gerekli değil fazla ısınan bir işlemci olduğunu düşünmüyorum. Bu sisteme 45.800 TL verilmez, daha iyilerini önerebilirim.

Toplam 48000 civari tutuyor cok daha iyi bir sistem.

Hocam benim de ekran kartı ve işlemci harıç diğer parçalar ile alakalı pek bir bilgim yok ama sıvı soğutucu hava soğutucudan daha iyi değil midir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı