Eski Windows sürümlerinde artık Valorant desteklenmiyor. Fotoğrafınızdan Valorant oynadığınızı düşünüyorum. Ondan dolayı sıkıntı olabilir.Selam, 2004 sürümlü Windows 10'u indirmek istiyorum. Forumda aşağıdaki siteye denk geldim, site ve indirdiğimiz dosyalar güvenilir mi?
[URL unfurl="true"]https://tb.rg-adguard.net/public.php[/URL]
Eski Windows sürümlerinde artık Valorant desteklenmiyor. Fotoğrafınızdan Valorant oynadığınızı düşünüyorum. Ondan dolayı sıkıntı olabilir.
Fakat, site güvenilir.
Eski Windows sürümlerinde, Riot Games şirketinin VanGuard'ının hileleri koruma düzeyinin düşük olup, hilelerin eski Windows sürümlerinde daha kolay açıldığından dolayı geldi.Valorant'a neden böyle bir şey geldi merak ettim doğrusu. Evet, oynuyorum.
Eski Windows sürümlerinde, Riot Games şirketinin VanGuard'ının hileleri koruma düzeyinin düşük olup, hilelerin eski Windows sürümlerinde daha kolay açıldığından dolayı geldi.
Eki Görüntüle 1557390
Ondan da, kalkıyor galiba. Windows 10 1709 ve üstü destekleniyor artık sanırım.Anlamadığım nokta Windows 7'de bile çalışması. Windows 10'un eski sürümleri daha kötü herhalde.![]()
Ondan da, kalkıyor galiba. Windows 10 1709 ve üstü destekleniyor artık sanırım.
Windows 10 1709 üstü destekliyorsa sitedeki tüm sürümlerde sorunsuz çalışır.Windows 10 1709 ve üstü destekleniyor artık sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.