Arkadaşlar; yeni bilgisayar aldım. Fare, harici HDD, Bluetooth kulaklık, Windows kurulum USB'si gibi ekipmanları hazırladım. Sürücüleri indirdim. Gerekli olacağını düşündüğüm programları hazırladım. Şu an ne zaman gelir bilmiyorum. Tek eksiğim kurulum USB'sine UEFI Windows atmak. Şimdi size sormak istiyorum. Bilgisayarımın deposunda olan Microsoft'tan indirdiğim Windows 10'u mu atmalıyım, yoksa Techbench'ten indirdiğimi mi? Techbench'in güvenilirliğinden çok şüpheciyim. Onun için soruyorum.
Techbench, Microsoft sunucuları için bir aracı sitedir. Buradan inen ISO'lar Microsoft sunucularından gelir ve orijinaldir. Sadece ISO seçim işini kolaylaştırır.
Konu ile alakası olmayabilir belki ama SS'de ki Windows 8.1 Home Single Language yazanı nereden indirdiyseniz öyle bir sürüm yok sadece Single Language var
Konu ile alakası olmayabilir belki ama SS'de ki Windows 8.1 Home Single Language yazanı nereden indirdiyseniz öyle bir sürüm yok sadece Single Language var
Techbench, Microsoft sunucuları için bir aracı sitedir. Buradan inen ISO'lar Microsoft sunucularından gelir ve orijinaldir. Sadece ISO seçim işini kolaylaştırır.