Arkadaşlar 1909 sürümünü yükleyeceğim, eğer beğenmezsem ve bazı programlarım çalışmazsa Windows Update üzerinden Windows 10'un son sürümüne dönebilir miyim? Yoksa en son sürüme dönmek için tekrar format atmak mı gerek?
Arkadaşlar 1909 sürümünü yükleyeceğim, eğer beğenmezsem ve bazı programlarım çalışmazsa Windows Update üzerinden Windows 10'un son sürümüne dönebilir miyim? Yoksa en son sürüme dönmek için tekrar format atmak mı gerek?
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Güncel sürümde nasıl mavi ekran veriyor? Sürücüleri el ile mi kuruyorsunuz yoksa ne olduğu belirsiz programlar ile mi? O aracın içinde tüm Windows 10 sürümleri var.
Güncel sürümde nasıl mavi ekran veriyor? Sürücüleri el ile mi kuruyorsunuz yoksa ne olduğu belirsiz programlar ile mi? O aracın içinde tüm Windows 10 sürümleri var.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynarken direk mavi ekran veriyor oyuna girince 1909 kullanan arkadaşımda bu sorun yok ayrıca sistemde benden kaynaklı hatalarda olabilir o yüzden format atacağım garanti olsun diye 1903 veya 1909 istedim.Sürücüleri windows kuruyor ben sadece nvidia geforce experience dan sürücümü güncelliyorum.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynarken direk mavi ekran veriyor oyuna girince 1909 kullanan arkadaşımda bu sorun yok ayrıca sistemde benden kaynaklı hatalarda olabilir o yüzden format atacağım garanti olsun diye 1903 veya 1909 istedim. Sürücüleri Windows kuruyor ben sadece NVIDIA GeForce Experience'dan sürücümü güncelliyorum.