Enter your title
Hectopat
Technic Launcher'a hesabımızın şifre + eposta istemesesi beni şüphelendirdi peki bu eposta + şifre güvende mi?
Afedersiniz, karıştırmışım. Ben TLauncher'a kafam gittiYanlış biliyorsunuz. Technic Launcher kodu açık kaynaklı olan bir mod güncelleyicisidir. Kullanması tamamen güvenlidir. Resmi sitesi dışında bir yerden indirmeyiniz Download the Technic Launcher - Technic Platform
Technic Launcher Kodu: TechnicPack/TechnicLauncher
Evet güvenilir, eğer güvenmiyorsanız kodu gidip kendiniz inceleyebilirsiniz, hesabınızı çalan hiçbir şey yoktur.Ben Technic Launcher güvenilir diye biliyorum. Tabii eğer korsan versiyon değilse.
Premium diye yayılmasının sebebi sanırım Minecraft'ın eski sahibi Notch'un oyunu alamıyorsanız korsan indirebilirsiniz, ben korsana karşı değilim gibi şeyler demesi.Giriş yapmak için Minecraft'ı satın almış olmanız lazım ayrıca şuna Premium demeyin. Tamamiyle yanlış ifade. Minecraft paralı bir oyundur, ücretsiz oynuyorsanız korsan oynuyorsunuzdur.
Notch'un böyle bir şey demiş olması, ifadenin yanlışlığını değiştirmiyor. Dediğinizin de doğru olduğuna inanmamıştım ama doğruPremium diye yayılmasının sebebi sanırım Minecraft'ın eski sahibi Notch'un oyunu alamıyorsanız korsan indirebilirsiniz, ben korsana karşı değilim gibi şeyler demesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.