Techno Sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Queen'in 'I Want It All' şarkısı gerçekleşiyor desenize... Ben maddi sıkıntılar nedeni ile oyunları geçen sene bıraktım, geçen seneden beri sadece Flash bazlı oyunlar ve zamanında aldığım güzel kalın-karton kutulu (ne kadar güzeldi o zamanlar...) oyunlar var hayatımda, ve de ne kadar rahatladım anlatamam...

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden yeni bir konu açmıyorsun ?

Technopat Forum'da buna benzer bir sürü konu dolu, eğer aradığı cevabı bulamadıysa ölü konuyu yeniden diriltmemek, ve de kalabalık yapmamak adına güzel bir davranış aslında arkadaşın yaptığı... Ama sadece bu benim görüşüm, sizin işinize karışmak hiç istemem, yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın...

Onları bitireli yıllar oldu Ama gene de saolasın. Bu arada NFS Undercover için Vinly paketi bulabilen varsa buraya link koysun lütfen. Benim orjinalden çalma bir DvD vardı. Onu bulamamıştım. sonra netten başka indirdim. Oda RIP'li çıktı :S

Önü açık mı derken yani gelecekteki güncellemeleri alabilecek kapasitesi var mı anlamında sordum.

Önü açık mı derken yani gelecekteki güncellemeleri alabilecek kapasitesi var mı anlamında sordum.

Tabi ki, hatta Google'ın güncelleme sözü vardı kaç yıl... Sonuçta Google'ın kendi telefonu, avaraj Android telefonlardan daha fazla güncelleme alacağı kesin. Şu an araştıramıyorum, yeterli internet paketim yok, kusura bakmayın...

Olmaz olur mu Mirkan abi? Üyelerimize 500 mesaj ve üzeri üyeciklerimizin erişebildiği gizli kapılar ardında basın bültenlerine ulaştığımız bir kategorimiz olduğunu söylemedin mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…