Techno Sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir konuda yorum alma sayısı benim konuma ait. Bu konu onu geçti geçecek. Hepinizi banlatırım. Burak abiiiiiiiiiiiiiii

Ben de Crysis 3 oynuyorum. Aslında bunu etkinliklerden birinde oynayabiliriz. Başka kim oynuyor?

Ayrıca etkinliklerin birinin M&B:Warband olmasını istediğimi de söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SypeR, imzandaki resmin sade halini link olarak atarmısın? (Arkaplandan bahsediyorum) Hoşuma gitti :D

O mu tabi ki de :) Yalnız ben onu Turkmmo'dan yürüttüydüm. Kendi siteme background yapacaktım. Sonra baktım yaptığım efektler buna çok güzel gidiyor o zamandan beri kullanıyorum.

O ona özel. :D Arkaplan diğer bilgisayarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. :)

:D Yok komple PSD'leri falan buna geçirdim. O eski makine artık Home PC görevi görüyor. Aslında şuan 7 ve 8 kurulu. Ama sanırım onları silip Vista'ya geçireceğim.

Buyrun resim :) Resme sağ tıklayıp farklı kaydet altından kaydedebilirsiniz.
y08o.jpg

Bir konuda yorum alma sayısı benim konuma ait. Bu konu onu geçti geçecek. Hepinizi banlatırım. Burak abiiiiiiiiiiiiiii

Keşke bu başlığı yöneticiler açsaydı.
Yapılabiliyorsa, ilk mesajım silinsin ve bir yönetici/moderatör tarafından açılmış gibi gösterilsin.
Veya başlık silinsin, yönetim tarafından açılsın.

Keşke bu başlığı yöneticiler açsaydı.
Yapılabiliyorsa, ilk mesajım silinsin ve bir yönetici/moderatör tarafından açılmış gibi gösterilsin.
Veya başlık silinsin, yönetim tarafından açılsın.

Mirkan ağabey ben sen açtın diye demedim. :D Rekorum kırılıyor diye demiştim. :ajan:

Hem ayrıca bir forumun devam etmesi için konuların açılması lazım. Bu konudan sonra konu dışı bölümüne konu açmaya korkar olduk. :eek:

Mirkan ağabey ben sen açtın diye demedim. :D Rekorum kırılıyor diye demiştim. :ajan:

Hem ayrıca bir forumun devam etmesi için konuların açılması lazım. Bu konudan sonra konu dışı bölümüne konu açmaya korkar olduk. :eek:

Sercan, paylaşım tabi ki yapılacak, burada da muhabbet edip, bahsettiğim gibi küçük sorularımızı sorarız.
Eminim ki kimse ''gta 5'i kaldırır mı?'' gibi başlıklardan memnun değil. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı