Techno Sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nebraska ne kusuru ilgilendiğin için sağol. Acaba kullandın mı daha önce?

Turkcell'de deneme şansım olmuştu, en önemlisi elden hemen kayan bir cihaz, alacaksanız bir kap da almanız şart eğer telefonu kaybetmek istemiyorsanız. Bunun haricinde fiziksel görünümü ve kullanımı çok rahat, avaraj boyutta; ele rahatça sığıyor. Yazılımsal konuya girmek mantıksız olur, saf Android, en güzel Android deneyimi... Nexus 5 hariç başka hiçbir telefonda olmayan harikulade bir deneyim... Alacaksanız bütçenizi biraz daha sıkıp Nexus 5 alın, ama yeniden tekrarlıyorum bütçenizi tahmin edebiliyorum, ve o bütçeyle alabileceğiniz en iyi cihaz... Galaxy S4 Mini gibi çift çekirdekli işlemci, buçuklu bellekli telefonlar doluyken en iyi seçim Nexus 4...

Çok fazla konu açılması konuları çöp yapmaz. Çok fazla gereksiz konu açılması ise forumu çöp yapar.

Ayrıca bu bir tartışma değil ki forum burası. Tartışma olsaydı herkes tek bir yerde toplanırdı. Kargaşa olurdu. Sadece işin ustaları yazıyor olsaydı panel olurdu. Bilmem anlatabildim mi.

Son olarak karışır demiştim 7 sayfa olmuş. Kimin kime ne dediği neyin konuşulduğu bile belli değil. Konunun başlığı bile içerik dışı kalmış...

Yavaş yavaş karışmaya da başlıyor, ama hala bu 500 mesajı bir üyenin neden istediğini anlamadım, özel mesaj gönderme sınırı olmasına rağmen ben rahatça meajımı gönderiyorum 273 tane mesajım olduğu halde...

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bu yüzden ''sohbet'' başlığı forumların olmazsa olmazıdır.
Rahatsız olan yazmaz, girmez ve okumaz.

Bu başlık altında ki mesajlarımı okursanız, gereksiz konulardan rahatsız olduğum için açtığımı görürsünüz.
Kimin kiminle ne konuştuğu belli, yazdığının cevabını alamayan yok.
Diğer konular gibi en başından okunması gereken bir başlık da değil.
Zaten konu da değil, sadece sohbet başlığı.
Kafan karışıyor ise, cevap alamıyorsan girme. Ben bu forumda asla gereksiz konu açmayacağım.
Kimse kullanmasa bile, basit sorularımı, ''hangi usb bellek'' gibi sorularımı buradan soracağım. Siz ''Gta 5'i kaldırır mı?'' gibi başlıklara girebilirsiniz.

Doların durumu ne olacak arkadaşlar? Piyasa analizi yapabilecek olan var mı?
120 Liralık anakart, 250 Lira sınıra dayanmış. Ne zaman eski fiyatları göreceğiz?

Zosfer işte o imkansız Ya TL basım yerlerine baskın düzenleyip tüm makineleri patlatacan işte o zaman eski haline geri döner bence ..

SypeR, imzandaki resmin sade halini link olarak atarmısın? (Arkaplandan bahsediyorum) Hoşuma gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…