Techno Spark 10 Pro vs Samsung Galaxy A15

Bütçe
9500
Yani çok fazla olmasa da arasıra video lazım oluyor asma herhangi bir edit programında 2K vido renderlayacagımı sanmıyorum yapay zeka desteğide Teknosa'da ikisiylede fotograf çektim Samsung'da yakınlaştırdığımda 144 pixel gibi oluyor ama technoda sanki 480 veya 720 pixel gibi görünüyordu.
Bilemiyorum belki daha iyi olabilir ancak kamerada daha iyi olması yetmez A25'in ekranı, bataryası, yazılımı, güncelliği, işlemcisi daha iyi. Bu arada A25'den daha ucuz olan M34'e bakabilirsiniz bataryası daha iyi. Tek eksisi A25'den 1 sene eski olması.

Bilemiyorum belki daha iyi olabilir ancak kamerada daha iyi olması yetmez A25'in ekranı, bataryası, yazılımı, güncelliği, işlemcisi daha iyi. Bu arada A25'ten daha ucuz olan M34'e bakabilirsiniz bataryası daha iyi. Tek eksisi A25'ten 1 sene eski olması.

Birkaç videoya baktım ama sanki A15'e göre sadece ekran batarya aynı dğer arka kasa vs. bunların malzemesi dusuk yani Trendyol hazır sistem gibi birkaç parça iyi geri kalanları kotu bir de super AMOLED ekrana plastik kasa ekran kırrma uzmanlığım olduğundan söylüyorum biraz fazla performans dusuk fiyat gibi.

Birkaç videoya baktım ama sanki A15'e göre sadece ekran batarya aynı dğer arka kasa vs. bunların malzemesi dusuk yani Trendyol hazır sistem gibi birkaç parça iyi geri kalanları kotu bir de super AMOLED ekrana plastik kasa ekran kırrma uzmanlığım olduğundan söylüyorum biraz fazla performans dusuk fiyat gibi.
Hocam bu 2 telefon karşılaştırılması saçma olan telefonlar A25 her türlü daha iyi
Şuradan anlayabilirsiniz.

Hocam ben A25 sandım başından beri ona göre konuşuyorum 😃. A15'e şimdi baktım fiyatına değecek bir telefon değil o fiyata M34 alın geçin.

:D bakacğım hocam daha araştırma kısmındayım ama spark 10 ile arasında ekran kamera bir de yazılım güncellemesi farkı var arasında kaldım.

Redmi Xiaomi falan yani sistem in kendi uygulamasında reklam çıkıyor o kadar da olmasın.

O sorun ufk bir işlemle hallediliyor. (dns.adguard.com ozel DNS ayarı)

Hocam ben A25 sandım başından beri ona göre konuşuyorum 😃. A15'e şimdi baktım fiyatına değecek bir telefon değil o fiyata M34 alın geçin.

M34 kullanan biri olarak gerçekten arada şebeke sorunu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı