Bak bu daha gercekci.
Sistem toplamak istiyorsunuz ama dolar kuru malum e ne yapacagiz Recep? Ali simdi ilk olarak edirneye gidiyoruz. Oradan Tunca ve Meric nehrinin birlestigi yerden yuzerek karsiya geciyoruz ama dikkat edin dev yayin baliklarina yem olabilirsiniz ben az daha yem olacaktim neyseki can simidi aldim yanima hihihi. Neyse gectik nehirleri Ali sonrasin da sinira dogru gidiyoruz.
+Bir dakika Recep oncelikle sunu hatirlatmamiz lazim bu seruvende basiniza gelebileceklerden Technopat sorumlu degildir.
-Tesekkur ederim Ali hihihihi.
Neyse vardik sinira duvarin ustunden atlayip karsiya gectik Yunanistan ve oradan Belcika ve sonunda Almanya evet orada 1 ay kacak olarak 1 ekmek yiyerek calisiyoruz sonrasinda ise topladigimiz Euro miktari hedefimize ulastiktan sonra Alman polisine teslin oluyoruz ve onlar bizi sinir disi ediyorlar boylece yurda donerken hem zahmetsiz hem de bedava ucak seyahati yapmis oluyoruz.
+Tesekkur ederim Recep o zaman topladigimiz sistem ne kadar etti hangi parcalari kullandik belirtelim.
-Ali Almanya'dan topladigim 3 bin Euro ile burada bozdurunca yaklasik dolar kurumuza gore yani 15.4 ile 46 bin TL kusur ediyor hihihih.
+Peki Recep 46 bin TL ile hangi parcalari aldin?
-i5-15000k
-GTX 8060 16 GB
-32 GB cift kanal kullanmak icin 16x2 olarak bellek tercih ettin.
-4 TB m2 SSD.
-H3560 MSI PRO VD.
+Bir dakika Recep neden bu yeni cikan mikroskobik kurbaga beyni hucresi ile calisan BCD diskleri tercih etmedin?
-Ali fiyatlari suan alinabilir degil ama umuyorum 2 yila kalmadan m2 SSD fiyatina ulasacaklar.
+Peki Recep.
-Guc kaynagimiz ise 250 Watt Asus power tercih ettim.
+Evet sistemimizi toplayalim en iyi Recep.
-Lanet olsun Ali kasayi almayi unutmusum...
Arkadaslar bence kur 15'e falan cikmaz Osmanli zamaninda da vardi ekonomik sorun Cumhuriyet zamaninda da var. Kisacasi her zaman vardi. Kur tahminim ise 9 TL olur 1 dolar tabi boyle devam edersek.