Technopat 5-10 yıl sonra aktif olur mu?

Yönetimin soruları kestirip atıp takır takır konu kilitlemesi.
Seviyeli tartışmaya bile izin verilmiyor.
Hesap kapatılma olayı oldu ama oraya girmiyorum, karışmasın konu.
İnsanlar bunları anlamış olacak ki 7-8 tane kaliteli insan göçüp gitti buradan. Benim de sonum uzak değil.
İnanın bu forumu çok seviyordum, biraz objektif davranınca anladım kin kusanların kinini.

Paylaştığınız için teşekkürler.
Ancak mükemmel dahi olsan herkese yaranamazsın diye genel bir gerçek var.
Hangi konu olursa olsun, herkesin memnun olması mümkün değil.
Benim görüşüme göre kimsenin gitmesini istemeyiz ama bahsettiğim gerçek nedeniyle fire verilecektir bunu normal saymak lazım.
Bir başka gerçek de her şeyin dört dörtlük olmasını bekliyoruz, tolerans tanıma refleksimizi pek kullanmıyoruz, bu da bizi psikolojik olarak etkilediğinden itici yanımıza yenik düşüyoruz.
Örneğin ben şöyle düşünüyorum, burada hiç bir yöneticinin bilerek insanlara yanlış yapacağını sanmıyorum, bu nedenle rahatım.

Zamanın getireceği değişikliklere göre bu durum belli olur, şu an izlediği politika ile aynı aktiflik durumunda olması zor. Belli bir kitlesi var, daha önce büyük forumların 5-10 kişi kalan gruplarına çok denk geldim. Öyle olma ihtimali var.
Çok doğru, en önemli kullanıcılar tık tık ayrılıyor. Moderasyon ekibine bir temizlik lazım.(böyle dedim diye linçlemeyin. Haksız ban olayları çok fazla. Konu kilitlemeler, kaçamak cevaplar vs.)

Böyle düşünen yerlerin 10 sene değil 5 sene bile sürdüğünü görmedim, ama zaman gösterir. Sürecekse bile bu haksızlığı bile gerekçeler ile aklayan, görmezden gelen ve kılıf uyduranların sayesinde olmayacaktır. Eğer foruma teknoloji konularında daha iyi bir alternatif rakip çıkarsa, bu forumun kalıcılığını fazlasıyla sarsacaktır, hatta sonunu getirecektir.

Böyle düşünen yerlerin 10 sene değil 5 sene bile sürdüğünü görmedim, ama zaman gösterir. Sürecekse bile bu haksızlığı bile gerekçeler ile aklayan, görmezden gelen ve kılıf uyduranların sayesinde olmayacaktır. Eğer foruma teknoloji konularında daha iyi bir alternatif rakip çıkarsa, bu forumun kalıcılığını fazlasıyla sarsacaktır, hatta sonunu getirecektir.
Evet, maalesef Sosyal'in rakibi olan tüm forumlar bitik durumda. O yüzden en gözde yer burası.
Kuralların ve cezaların daha ağır olması taraftarıyım. Bu politika izlenmeye devam ettikçe forumda kemik ve öz bir kitle oluşur.

Forum ise başına bir şey gelmezse 10 sene sürer düşüncesindeyim.
Önce, kullanıcıya söz hakkı tanınmadan kilitlenen konular ve forumun ve moderatörlerin hatasını söyleyen insanların susturulup ceza alması sorunu çözülmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de çok aktif olamadım 5 yıl içerisinde, araya sınavlarım falan girdi hep. Uzun süre yazdığım 2. forum oldu burası. İlki 2011'de üye olduğum fulloyun diye bir warez forumuydu. Orası da kapandı.
5 sene öncesinden hatırladığım birkaç isim var ama en çok yer edinen er36po isimli üyeydi. Yanlış hatırlamıyorsam Titan X SLI için custom sıvı soğutma videoları çekiyordu. Uzun zamandır göremiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı