Pyrrhon
Kilopat
Daha fazla
Uzun zamandır Technopat ailesini takip ediyorum ve bir teşekkür etmek istedim. Makaleler ve videolar olsun çok yardımcı oluyor, bakkal amca zihniyetinden insanları uzak tutup teknoloji konusunda aydınlatıyor, bunun yanı sıra bakkal amcalara havaya para saçılmasını engelleyip bilinçli tüketici modeli oluşturuyorlar. Eskiden beri bilgisayara merakım vardı. Bugün ufak ufak sistemimi güncelliyor idim Hyper 212 evo soğutucu, Asus rx 470 ve Benq GW2270 monitör aldım. Makale ve videoları uzun zamandır takip etmenin verdiği güvenle birlikte tereddütsüz bir şekilde bütün bileşenleri en baştan parçalayıp birleştirdim ve stabil bir şekilde çalışmayı kontrol ettim. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum, verdiğiniz emeklere sonsuz teşekkürler ve bunun yanında imla konusunda bu kadar hassas olup Türkiye forumları arasında Türkçeyi doğru kullanma konusununda ki hassasiyetinizden ve bunu bizlere örnek teşkil edecek bir şekilde yansıtmanızdan dolayı size teşekkür borçlu olduğumu hissettim. Başarılarınızın devamını diliyorum.