Technopat Ailesine Teşekkürler

OE06

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Technopat'a ve Technopat ailesine buradan teşekkür etmek istedim içimden geldi :D 7/24 sorunu cevaplayan, bilgisayar hakkında soru mu soracaksın? Sor ve bekle elbet çözümünü bulacaksın Technopat'ta. Sırf bilgisayar değil ailevi, okulda bir problem mi var sor arkadaşlar öneride bulunsun. Bu yüzden tüm Technopat ailesine teşekkür etmek istedim. @Recep Baltaş ve @Ali Güngör'ü de unutmayalım :D Bilgisayar ve donanımda konusunu anlamazdım 7-8 ay önce Recep ve Ali abinin videolarını izleyerek başladım ve şuan bir sistemin montajını tek başıma yapabilirim ve bu konuda sayenizde ilerlerdim :D İyi akşamlar.

Not: Prim için yazılmamıştır. Bazı kardeşlerim boşuna primci diye gelmesin ^^.

Bende benzer duygular içerisindeyim technopata karşı. Bu foruma gelene kadar bilgisayar hakkında bilgim olduğunu sanıyordum. Ancak bilgim bir anda uçtu gitti bu foruma gelince. Bende forumda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum :)

Biz teşekkür ederiz, her mesajınızla siz de başkalarına yardım ediyorsunuz. Sorulan sorular, çözümler, cevaplar ve genel olarak burada koruduğumuz ortam insanlar için yararlılık ilkesine dayanıyor. Bu tür teşekkür mesajları da her zaman moral veriyor, bize daha çok şevk veriyor :)

Bende ilk önce teknoloji ile ilgili sorunlarımı hiç bir yerde bulamıyordum. Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile Technopatla tanıştım ve her sorunumun cevabını buldum. Teşekkürler Technopat. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı