Technopat-Arc sistem alınır mı?

Akıllı Kuş

Hectopat
Daha fazla  
Hiçbir özelliği değiştirmeden almayı düşünüyorum, ekran kartı 4060 Ti dengi ve i5 14.nesil olduğu için uygun geldi bana. Kasasının stoku bitmiş o yüzden MSI kasayı tercih edeceğim. Fiyat 22.200 TL oluyor, alınır mı? Diğer sistemlere göre çok büyük bir indirim var mıdır? Yoksa daha uyguna bir sistem gelir mi?

Hiçbir özelliği değiştirmeden almayı düşünüyorum, ekran kartı 4060 Ti dengi ve i5 14.nesil olduğu için uygun geldi bana. Kasasının stoku bitmiş o yüzden MSI kasayı tercih edeceğim. Fiyat 22.200 TL oluyor, alınır mı? Diğer sistemlere göre çok büyük bir indirim var mıdır? Yoksa daha uyguna bir sistem gelir mi?

Bence alınmaz.

Bilemedim bende hocam, bu fiyata DDR4 sistemler var, bunda bir de 4060 Ti dengi ekran kartı var diyorlar ondan merak ediyorum. 2 sorun var benim için, 1.si ekran kartının yeni olması ve bilinmemesi, 2.si işlemci çok sıkıntılı diyorlar. Onun dışında ortalamanın altında, uygun sayılır gibime geldi.

Ben aldım dostum sıvı soğutma ekledim tekrar uğraşmamak adına sogutmaya önem isteyen bi sistem diye düşünüyorum bence alınır f/p 1. bana göre

Dosya Ekleri

• IMG_20241228_165910.jpg
    IMG_20241228_165910.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 81
Bu fiyata gore gayet alinasi. Ozellestirme parçaları da igrenc degil. Butce sikintim varsa sadece islemci sogutucuyu ozellestirirdim.

Ben aldım dostum sıvı soğutma ekledim tekrar uğraşmamak adına sogutmaya önem isteyen bir sistem diye düşünüyorum bence alınır F/P 1. bana göre.

Bu fiyata gore gayet alinasi. Ozellestirme parçaları da igrenc degil. Bütçe sikintim varsa sadece islemci sogutucuyu ozellestirirdim.

Kafam karıştı hocam birileri çok kötü alınmaz diyor sizde alınır diyorsunuz ne yapsam bilemedim.

Daha iyisi daha ucuzu gelir mi gelmez mi onu ongoremem. B580 fiyatin gore performansli bir kart. Driver sorunlari vardir elbet ama duzelir. Islemci niye sikintili diyorlar anlamadim?

Intel sorunundan bahsediyorlarsa o duzeltildi, bios guncelleyeceksin. Ayrıca 14400f'i etkilemiyordu yanlis hatirlamiyorsam, high-end cpulari etkilemisti.

Edit:
Intel confirms these currently available processors are not affected by the Vmin Shift Instability issue:

• 12th Gen Intel Core desktop and mobile processors
  • Intel Core 13th and 14th Gen i5 (non-K) & i3 desktop processors

Kaynak: Intel reddit modu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı