Technopat Arc sistem nasıldır?

karabey57

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Technopat Arc modeline birkaç modifikasyon yaptım kendimce. Toplam (25.183 Tl) tuttu. Sizce nasıl olmuş sormak istedim. Öneri veya yorumlarınızı bekliyorum.

IMG_20241228_165910.jpg

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, Technopat Arc modeline birkaç modifikasyon yaptım kendimce. Toplam (25.183 TL) tuttu. Sizce nasıl olmuş sormak istedim. Öneri veya yorumlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 2383326

Intel yerine AMD alın Intel'de random bir şekilde işlemci gidioyor elinizde anakartta kalır satmaz RAM 32 alabiliyorsanız alın ama kesinlikle M.2 SSD'yi 2 TB ya da 1 TB alın bütçenize göre.

Kötü Parçalar Tercih edilmiş buda artık her zamanki gibi Hazır sistemlerin kaderi oldu Bunun yerine parça parça toplamak her zaman daha mantıklı.
-5600mhz destekli bir anakarta goodram adında minimalin altında 6000mhz bir ram ki anakart desteklemiyor bile.
-Rampage helios'un 2 fanlı sıvı sogutmasını koymuşlar.(Aşırı sesli çalışır ve hiç bir driverı yok)Kendim kullandım ordan biliyorum kasamın içinde 7 ayrı fan 0 ses ama sıvı sogutmanın 3 fanı hepsini bastırıp kıyameti koparıyordu kasa içerisinde.
-650W bir power koymuşlar yıl olmuş 2024 hala 650w koyuyolar şaşırtıcı üretim fazlası heralde.
-500gb bir m2 koymuşlar oldukca yetersiz günümüz oyunlarının minumum 80-100gb arasını oldugunu düşünürsek.
Demem oki Hazır sistemlerden uzak durun :)

Şahsen ben AMD Ryzen 7 7800x3D ya da Ryzen 7 9800x3D tercih ederdim daha mantıklı çünkü biraz garip yani hazır sistemler biraz eksik bana sorarsanız elinizde biraz bütçeniz varsa kendiniz toplayın hocam. Zaten soğutması pek de mantıklı değil en azından 360mm rastgele bir markanın bile olsa daha mantıklı ki Rampage'yi pek tercih etmem ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı