Technopat Artık AMP Destekli!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Bir teknoloji yayını olarak okurlarımıza her zaman en iyi içeriği, en iyi ve en hızlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bunun bir parçası olarak Accelerated Mobile Pages teknolojisini Technopat.net üzerinde kullanmaya başladık. Technopat olarak beşinci yaşımıza yaklaştığımız şu günlerde yeni AMP teknolojisine geçiyoruz. 2011 ortasında yayın hayatına başlayan Technopat.net internet sitemizde geçen yıllar zarfında pek çok yenilik

Technopat Artık AMP Destekli! Technopat

Daha fazlası...

@Ali Güngör kardeşim birde mobil app uygulaması sunarsanız tam olur.
Şuanda 10 gündür ben kendi sistemime yazdırıyorum muhtemelen akşama teslim edilecek bana.
Direk onları size de uygulatabiliriz, aynı alt yapıyı kullanıyoruz çünkü hem maliyetin pek olmaz insanlar faydalanmış olur
Düşünürseniz özel mesaj atabilirsiniz.

Bizim iki farklı bölümümüz var, haberleri ihtiva eden içerik ve etkileşimli sosyal. Android, iOS ve diğer mobil işletim sistemlerinde olmasını istediğimiz bazı özellikler için henüz gereken destek yok. Ancak ilerleyen sürümlerle gelecekler. Bu yüzden mobil uygulama vagonuna atlamayıp ileri tarihlere bıraktık. Çok teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…