Technopat bağımlılık mı yapıyor?

283156

Megapat
Makaleler
2
Arkadaşlar ben gerekli gereksiz boş dururken internette girip 3 dakika içerisinde çıkıyorum bu çok çabuk gelişiyor. Benim ilgimi çeken konu varsa mesajımı atıyorum 5 dakika duruyorum çıkıyorum 5 dakika sonra tekrar giriyorum tekrar çıkıyorum artık devamlı gelişen bir durum olmaya başladı. Bu sizde oluyor mu?

Sabah evden çıkıp akşam giren bir çalışan olarak gün içinde akşamları dışında bu tarz yerlere bakacak vaktim hiç olmuyor. Çünkü temel ihtiyaçlarını gidermeye (yemek yeme, tuvalet ihtiyacı) anca vakit buluyorsun.

Karantina sürecinde yaklaşık 1 ay evdeydim. O zaman kafam rahattı, bildirim geldikçe giriyordum foruma. Kısacası kendini meşgul edecek bir şeyin yoksa normal.

Uğraşacak başka bir aktiviten yoksa normal.

Mesela saat 10.30'da kitap okuyorum 12.00'da bitiyor. İlk işim tecnopatha tıklayıp sonrasında YouTube'a tıklıyorum. Benim için bunlar süper ikililer. Sonra sıkılıyorum LoL, Valorant takılıyorum. Ondan sonra kuzey güney seyrediyorum. Sonra şarkı dinlemek falan ama o aralarda 3 dakika olsun gene Technopat'a giriyorum.

Mesela saat 10.30'da kitap okuyorum 12.00'da bitiyor. İlk işim tecnopatha tıklayıp sonrasında YouTube'a tıklıyorum. Benim için bunlar süper ikililer. Sonra sıkılıyorum LoL, Valorant takılıyorum. Ondan sonra kuzey güney seyrediyorum. Sonra şarkı dinlemek falan ama o aralarda 3 dakika olsun gene Technopat'a giriyorum.
Bana oldukça normal geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı