Spoiler gelir mi hocam?Yemeyin hocam. Önerilere yeni bir konu açtım, onaylanmasını bekliyorum.
Spoiler gelir mi hocam?Yemeyin hocam. Önerilere yeni bir konu açtım, onaylanmasını bekliyorum.
Yapiyor harbiden.Ne zaman boş vaktim olsa illa bir kısmı buraya gidiyor. Anlamıyorum, burada cevap yazmak neden bu kadar bağımlılık yapıyor?
4 yıldır sevgiliyiz hocam. Bence evlilik var.
Ne zaman boş vaktim olsa illa bir kısmı buraya gidiyor. Anlamıyorum, burada cevap yazmak neden bu kadar bağımlılık yapıyor?
Sonuçta erkekler sormuyor mu ama hocam
Can sıkıntısından bende giriyorum bazen.Ne zaman boş vaktim olsa illa bir kısmı buraya gidiyor. Anlamıyorum, burada cevap yazmak neden bu kadar bağımlılık yapıyor?
Hocam 20 yaşımdayım da babası askerliğe gitmeden vermiyor.4 yıl mı? Daha fazla uzatma. Yaşın evliliğe uygun değilse işin biraz yaş.
Hayırlısı, yaşın çok genç ve halihazırda bir ilişkide 4 yılı devirmişsin. İşin zor.Hocam 20 yaşımdayım da babası askerliğe gitmeden vermiyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.