Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 21 Kasım 2020 #21 Ban 1s Coming dedi: Technopat hastane değil, sinirlendirdigin tipleri paylaşma yeri. Genişletmek için tıkla... Sinirlenmek? Yanlış öneriden zarar gören birisi olursa sorumluluğu kim alacak? Daha neyin ne olduğunu idrak edemeyecek çocuklar giriyor bazen foruma. Onlardan hesap da soramazsın.
Ban 1s Coming dedi: Technopat hastane değil, sinirlendirdigin tipleri paylaşma yeri. Genişletmek için tıkla... Sinirlenmek? Yanlış öneriden zarar gören birisi olursa sorumluluğu kim alacak? Daha neyin ne olduğunu idrak edemeyecek çocuklar giriyor bazen foruma. Onlardan hesap da soramazsın.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2020 #22 Eren AK dedi: Sizin yorumunuz mantıksız demek istedim. Genişletmek için tıkla... Ben de sizin yorumunuza mantıksız diyeyim o zaman.
Eren AK dedi: Sizin yorumunuz mantıksız demek istedim. Genişletmek için tıkla... Ben de sizin yorumunuza mantıksız diyeyim o zaman.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 21 Kasım 2020 #23 White Chocolate Mocha dedi: Ben de sizin yorumunuza mantıksız diyeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Pekala.
White Chocolate Mocha dedi: Ben de sizin yorumunuza mantıksız diyeyim o zaman. Genişletmek için tıkla... Pekala.