Technopat Buluşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş sınırı kaç oldu acaba? Ben 13 yaşındayım da. Sadece sizi görmek için geleceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise'de olur mu acaba ? Ben okul açılır açılmaz okul ile görüşeceğim. Okulumuzun konferans salonu var. Okulda Bilişim Teknolojileri okuyorum. Bölümde Web ve Ağ laboratuvarı var. Konferans salonu olmasa bile yapılacaklar için bölüm binası uygun olarak düşünüyorum. (Oyun oynama , inceleme vs. için.) Bölüm şefi ile görüşeceğim , böyle etkinliği büyük bir zevkle kabul edeceğini düşünüyorum. Hafta sonu olacaksa eğer çok süper olur yoksa hafta içi olursa okulun meraklı öğrencileri rahatlık vermeyecektir bizlere. :) Okulum : Bayrampaşa - İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. :) @Recep Baltaş @Ali Güngör

İstanbul yaşamak istemeyeceğim kadar büyük ve kalabalık bir yer. Fakat böyle zamanlarda istanbul'luları kıskanmamak elde değil :(

Yeditepe Üniversitesindeyiz okul açılsın bilgisayar klübündeki arkadaşlara nazımızı geçirebiliriz belki :bıyık:

Keşke bende gelebilsem, ama işlerim ve okul dolayısıyla çok yoğun oluyorum. Birde adanadayım, Ali'nin yanaklarından, berker abinin ellerinden, recebede 2 tokat bir aparkat vurmak isterdim açıkçası :LOL:

Ben İstanbul Aydın üniversitesi Elektrik Elektronik bölümünde okuyorum eğer bizim üniversiteye gelirseniz size yardımcı olurum ve çok sayıda katılımcı sağlayabilirim ve ayriyetten gerçekten kapsamlı bir etkinlik olur emin olabilirsiniz. Üniversitemizde techno center mevcut gerçekten her detayıyla üzerinde yoğunlaşabileceğimiz gerekli gereksinimin bizde olduğunu belirtmek isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı