Yapmasam olmazdı
![]()
Kaan Arslan, üniversiteye hazırlandığı için ara verdi zannımca. Bi ara Recep abi yerine forumu o yönetti diyebiliriz. Recep abinin omzundan büyük bi yük aldı. Tonla rehberi yazısı var.
Evet arkadaşlar. Diğer konu siyasete daldığından dolayı kapatılmıştı. Şimdi yeni bir konu üstünden devam ediyoruz. Yalnız belli kurallara göre capsler yayınlanacak. Bu kurallara uymayıp da caps paylaşanlar olursa ağır cezalar alabilirler.
Kurallar
İyi Capsler.
- Siyaset kesinlikle içermeyecek. Hatta ucu siyasete bile dokunmazsa çok iyi olur. Ayrıca siyasi yanıtlarda direk olarak silinecek ve ceza verilecek.
- Gidip de sokaktaki bir teyze hakkında caps yaparsanız konu dışına çıktığınızdan dolayı hem mesajınız silinir hemde boşu boşuna 1 günlük ceza alırsınız.
- Uygunsuz içerik taşıması kesinlikle ve kesinlikle yasaktır. Denk gelindiği takdirde içeriğin boyutuna göre cezanız katlanabilir.
- Geri kalan kurallar Technopat Sosyal'de hali hazırda bulunan kurallardır.
- Arkadaşımızın önerisi ile "Çok güzel olmuş." yazıları yazanlara "Gereksiz Mesaj" başlığı altından 1 günlük ceza verilecektir. Bu kural Sayfa 6'dan itibaren başlayacaktır. Sayfa 6'dan sonraki mesajlarda buna rastlarsam hem mesajınız silinecek hemde olmadık bir durumdan ceza yiyeceksiniz.
Dipnot: Bu konuyu ben açtığımdan dolayı sorumluluk bana verilmiş bulunmakta. Kurallara büyük ihtimalle bu konudan gelecek tüm cezalar benim tarafımdan gelecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.