Link olarak paylaşılsa olmaz. Ancak kurallarımız burada devreye giriyor. Link olarak paylaşmak yasak.Resimler başka siteye yüklense yorulma olur mu yine önizlemeden dolayı?
Link olarak paylaşılsa olmaz. Ancak kurallarımız burada devreye giriyor. Link olarak paylaşmak yasak.Resimler başka siteye yüklense yorulma olur mu yine önizlemeden dolayı?
Arkadaşlar iyi hoşta biraz da kullandığınız sosyali düşünün. O kadar resim ile önbelleği yorup siteyi yavaşlatmanın ne anlamı var. Bunu şahsen diyorum, yönetim adına değil.
Bunu yönetim karar vermeli.Kuralları esnetip mizah konusunda resimleri harici imgur vs gibi yerlere yüklemeye olanak sağlanmalı.
Bir kaç ay, yıl geçmiş caps konuları kaldırılsa?Bunu yönetim karar vermeli.
Ahaha @lionstone19 haklı arkadaşlar, herkes 50 kuruş verse 35.201 TL yapıyor. Technopat'a bir sunucu alırız/kiralarız artık. Şaka bir yana @Recep Baltaş @Ali Güngör gibi değerli yönetici arkadaşlarında yorumlarını alalım.Pamuk eller cebeHerkes 50 Kuruş atsın Technopat'a yeni bir sunucu alıyoruz
70.402 üye var herkes 50 Kuruş atsa 35.201 TL yapıyor bu da yeni bir sunucuya yeter umarım
![]()
Olabilir. Ancak bu sefer de kayıtsız upload servislerinden farkımız olmazBir kaç ay, yıl geçmiş caps konuları kaldırılsa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.