Evet.Haftasonu sabah saat 8:50 de işi gücü bırakıp siteye mi saldırıyorlar yani. Sitede konu görüntülerken veya yorum yaparken kanser oldum.
Evet.Haftasonu sabah saat 8:50 de işi gücü bırakıp siteye mi saldırıyorlar yani. Sitede konu görüntülerken veya yorum yaparken kanser oldum.
Salsak konular acilmazdi zaten, arkadasin belirttigi de yanlis degil, siteye saldiri da var. Temel problemler baska seyden kaynaklaniyor ama, @Ali Güngör yer yer profilden paylasimlar yapiyor sıkıntılarla ilgili. Görürse konuyu kendisi de cevaplamak ister belki.Onlarda giremeyince saldılar demek ki.![]()
Hocam Recep Baltaş neden ayrılmıştı kavga falan mı oldu? Kendi kurduğu siteden ayrılması bayağı garip.@Astiva Recep Bey gibi buradan da neler olduğunu paylaşsa. Herkes @Ali Güngör sosyal medya hesabını takip etmiyor sonuçta. Sunucu hızlandırma projesi Recep Bey gittikten sonra iptal mı oldu? 1 yıl oldu Recep Bey kendi sosyal sitesini açılalı düzelmedi. Recep Bey kendisi, benden sonra başkası forumla ilgilenmeyince sorunlar olduğunu belirten bir yazı paylaşmıştı kendi sosyal sitesinde. Bunun gibi düzenli ilgilense ve paylaşımlar yapsa forumda aktif olsa @Ali Güngör.
İnternette merak ettiğin soruyu yazsan aradığın cevabı bulursun. Recep Beyin sosyal sitesinde ki hesabımı 3 ay önce sildim. Burada moderatör olanlar yönetici oldu onlarda burnu havada olunca ve siyaset muhabbeti dönünce bıraktım. Konu açınca buradaki gibi cevap veren yok. Genelde Recep Bey cevap vermeye çalışıyor. Buradaki bazı eski ekip olmayınca sarmadı özellikle 2015-2016 seneleri.Hocam Recep Baltaş neden ayrılmıştı kavga falan mı oldu? Kendi kurduğu siteden ayrılması bayağı garip.
@Astiva Recep Bey gibi buradan da neler olduğunu paylaşsa. Herkes @Ali Güngör sosyal medya hesabını takip etmiyor sonuçta. Sunucu hızlandırma projesi Recep Bey gittikten sonra iptal mı oldu? 1 yıl oldu Recep Bey kendi sosyal sitesini açılalı düzelmedi. Recep Bey kendisi, benden sonra başkası forumla ilgilenmeyince sorunlar olduğunu belirten bir yazı paylaşmıştı kendi sosyal sitesinde. Bunun gibi düzenli ilgilense ve paylaşımlar yapsa forumda aktif olsa @Ali Güngör.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.