Technopat Dertleşilecek İnsan Veritabanı

Ben neredeyse hepsiyle takipleşiyorum o klasmandakilerin. Karşılıklı takipleştiğim her bireyi bir forum içinde ne kadar sevilebilirse o kadar severim açıkçası. Takipleşmediğim ama iletişimim olan @Teru da hem görevindeki özverisi ve üyelerin kafasında soru işareti bırakmamasıyla hem de iletişim şekliyle ayrı bir yere koyabilirim. @AREYsan da takipleşmediğim ama hoşsohbet olduğum ve forumda denkleştikçe mutlaka iki lakırtı ettiğim kişilerden. Fazla aktif iletişim kurmasak da her iletişimimizde @He stole my money hocamı tebrik ve takdir ederim. Görüp kendini göremeyenler alınmasın, anlık aklıma gelenler bunlar şu anlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu moderatör tier list konusuna dönecek bu gidişle. İkisi de birbirinden iyidir, hoştur neyse ki.

Kimseye bir nefretim yok hocam. Sadece ben yakın oldugum moderatör oldugundan Damon Salvatore hocamı dedim yoksa Teru hocam da iyidir. Ondan yanlış anlasılmasın😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda bahsi geçenler ve konu sahibine ilaveten @Andar Han, tanımam ama üslubuna hayranım desem yeridir. Sanırım en çok onunla sohbet etmek isterdim.. canlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı