İzninizle birkaç şey söylemek istiyorum. Moderatörlüğümü bir kenara bırakarak
Bugün bir konu açıldı bilmem gördünüz mü "Moderatörlerin mesajına ifade atmak" adında bir konu açıldı.
Biz kuralcı ve sert olmamıza rağmen (üyelerin gözünde böyle görünüyoruz aslında hiçbirimiz böyle değiliz) konuya geldik ve bildiğiniz birbirimize "Kızgın" yağdırdık. Buna yöneticimiz bile dahil oldu
Biz böyle bir durum oluşturarak üyelerle birlikte güldük eğlendik, birçok üyenin bu konuda eğlendiğini düşünüyorum. Lakin böyle bir konudan sonra böyle bir şeyin açılması çok üzücü oldu.
Bizim kurallarımıza çok sert diyorsunuz. Anlıyorum, bazen kullanıcıyı sıkabiliyor böyle şeyler fakat bunlar bizim dilimizin kuralları. Biz kendi dilimizi doğru bir şekilde yazmayacaksak o zaman bizim dilimizdir diyebilir miyiz? Kurallar sandığınızdan çok hafif inanın bana
Sadece biraz daha dikkatli olarak, hiç ceza almayabilirsiniz
Size tavsiyem "Düzelt" aracını kullanınız. Ben moderatör olmama rağmen ben bile kullanıyorum ve birçok hatayı düzeltiyor. Tabii bu demek değildir ki her şeyi dört dörtlük yapıyor, yine de dikkat etmelisiniz
Bu cezaları çok sık vermiyoruz. Lakin siz birçok mesajınızda aynı hatayı yaparsanız bu cezayı almanız çok normal