Technopat E-Posta bildirimleri

eneserdogan

Hectopat
Hangi başlığa yazmalıydım bilmiyorum ama bu sorundan muzdarip durumdayım. İlk önce "E-posta bildirimi de almak istiyorum" seçeneğini kapattım fakat yine e-posta geldi. Bu sefer belki "Anında Bildirim"le bir alakası vardır deyip bütün seçeneklerini kaldırdım fakat yine e-posta geldi. Herhangi bir çözümü olan var mı veya siz yetkililer bu konu hakkında bir şey biliyor musunuz? Teşekkürler. @Ali Güngör @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Screenshot_25.png
    4,6 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_26.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 63
Benim ayarlarım resimdeki gibi, bana hiç bildirim gelmiyor.

Bir ara iki aşamalı doğrulama e-postasını alamamıştım. Foruma rahat 2 hafta giriş yapamadım. Bize ulaşın iletmeme rağmen, ne yazık ki sorunu çözmeleri baya zaman almıştı. Bu e-posta sistemi çok sorunlu.

Aynen, ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Attığım screenshotta da gösterdiğim gibi aynı ayarı yapmışız fakat bana hala e-posta geliyor.
Bende de aynı, e-mailleri gönderme desem de gönderiyor. Spam klasörüne düşüyor ama.
Keşke spam olsaydı, girdiğim yok zaten farketmezdim bile fakat gelen kutusunda. Bir şey aramaya kalksan Technopat'ın e-postalarından bulamıyorsun.

@MF , bu konuya bir göz atalım.

Eğer bir izin sorunu varsa bu 2.2 ile düzelecektir ama yine de bakacağız. Kesinlikle gereksiz e-posta göndermek istemiyoruz yoksa spamci konumuna düşüyoruz.
Recep Abi benim 2-3 gün öncesine kadar gelen tüm mailler spam kutusuna düşüyordu. Son günlerde direkt gelen kutusuna düşmeye başladı. Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…