Technopat Ekibine Ufak Bir Hediye

• Konuyu başlatan Dylan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.032
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D

Dylan

Ziyaretçi
Merhabalar Technopat ekibi. Geçen hafta Retina ekranlı 15" MacBook Pro bilgisayarım için alışverişte bulunmuştum. Jelatin, kasa ve Trackpad sticker'ı, klavye koruyucusu... Öncelikle mat ekran koruyucu umuduyla sitesine girdiğim Spigen'in SQ UltraCrystalClear jelatinini İngiltere'den sipariş ettim. Tabi CrystalClear olduğunu anlamam 2 gün sürdü. Siparişi verdiğim günün sonunda çoktan kargoya vermişlerdi bile. Üstüne bir bardak soğuk su sonrasında Moshi'nin iVisor ekran koruyucusunu sipariş ettim, ve de kalan alışverişime devam ettim. Dün de Spigen'ın jelatini ulaştı bana. Return olayları karışık olduğu için iade etmeyi aklımdan çıkardım. Sonrasında ise Technopat ekibinin Retina'lı 15" bir MacBook Pro'ya sahip olduğunu hatırladım. Eğer bu hediyemi kabul etmek isterseniz, ve tabi sizin için bir sorun olmazsa ürünü kargolayabilirim, veya iki hafta sonra İstanbul'a gelince ofise bırakabilirim... Ayrıca hatırladığım kadarıyla Sosyal'de 15" Retina sahibi birisi yoktu. Eğer ihtiyacı olan birisi çıkarsa da seve seve gönderebilirim ürünü...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sevinirim desem :) Bir miktar para bile ödeyebilirim sorun olmazsa iletişime geçer misin?

Merhabalar. nebraska1982@email.com adresine kargo bilgilerini postalarsanız, ve de yarın Technopat ekibinin herhangi bir itirazı olmazsa, veya onaylarlarsa yarın jelatini kargoya verebilirim...

Tamam beklemedeyim yolladım :D

Kargo firmaları bugün kapalı. Yarın sabahtan yollayacağım Technopat'tan bir itiraz gelmezse.

Benimde gece aklıma geldi olduğu, beklemedeyim.

Sanırsam ekibin bir itirazı yok. Ben kargoyu yarın sabah bırakırım. Salı günü saat 11 gibi de adresinize teslim edilir.

SPIGEN SQ UltraClear 15" MacBook Pro Retina jelatin, 10.06.2014 tarihinde Ali Sabri Sır'a kargolanmıştır. Konu kapatılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı