E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #91 Ingegnere dedi: Bir Ekşici olarak beni güldürdün Genişletmek için tıkla... Hop SS aldım kaçabileceğini ki sandın? Şimdi seni admine etiketleyeyim de gör gününü. Cümleye büyük harfle başlanmalı. Saldırın! Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2019
Ingegnere dedi: Bir Ekşici olarak beni güldürdün Genişletmek için tıkla... Hop SS aldım kaçabileceğini ki sandın? Şimdi seni admine etiketleyeyim de gör gününü. Cümleye büyük harfle başlanmalı. Saldırın!
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #92 Emirizmir dedi: Hop SS aldım kaçabileceğini ki sandın? Şimdi seni admine etiketleyeyim de gör gününü. Cümleye büyük harfle başlanmalı. Saldırın! Genişletmek için tıkla... Yazım hatalı mesaj alıntılamak mı? Ehehe! Şimdi bittin! Hoop: Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2019
Emirizmir dedi: Hop SS aldım kaçabileceğini ki sandın? Şimdi seni admine etiketleyeyim de gör gününü. Cümleye büyük harfle başlanmalı. Saldırın! Genişletmek için tıkla... Yazım hatalı mesaj alıntılamak mı? Ehehe! Şimdi bittin! Hoop:
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #93 Firehorse MK II dedi: @Emirizmir gereksiz ego kasan, ufak çaplı saldırıda ağlayacak olan kişi. Maksimum 12-13 yaşındaki küçük arkadaş. Genişletmek için tıkla... Saldırıyı yapan mı o anlamadım? Yani eğer o ise cidden ego kasmak için yapmış sadece çünkü saldırı yaptığın yere mesaj yazmak nedir ya.
Firehorse MK II dedi: @Emirizmir gereksiz ego kasan, ufak çaplı saldırıda ağlayacak olan kişi. Maksimum 12-13 yaşındaki küçük arkadaş. Genişletmek için tıkla... Saldırıyı yapan mı o anlamadım? Yani eğer o ise cidden ego kasmak için yapmış sadece çünkü saldırı yaptığın yere mesaj yazmak nedir ya.
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Kasım 2019 #94 Türkçeyi doğru kullanın diyen bir forumun adı "Technopat" olduğu için saldırı yapıyorlar çabuk forumun adını değiştirin diye
Türkçeyi doğru kullanın diyen bir forumun adı "Technopat" olduğu için saldırı yapıyorlar çabuk forumun adını değiştirin diye
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #95 Furkaninkosesi dedi: Yazım hatalı mesaj alıntılamak mı? ehehe! Şimdi bittin! Hoop: Eki Görüntüle 463056 Genişletmek için tıkla... Eyvah!!
Furkaninkosesi dedi: Yazım hatalı mesaj alıntılamak mı? ehehe! Şimdi bittin! Hoop: Eki Görüntüle 463056 Genişletmek için tıkla... Eyvah!!
RevDeisDou Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 922 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #96 Saldırıyı kestim yiğen. (!) Artık rahatça gezinin. Forum hızlanıcak kapatın chrome' yi sonra tekrar açın girin. (!)
Saldırıyı kestim yiğen. (!) Artık rahatça gezinin. Forum hızlanıcak kapatın chrome' yi sonra tekrar açın girin. (!)
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #97 @Emirizmir sanmıyorum. Saldıranların sözcüsü yani, *ti (980 Ti(!)) olabilir, emin değilim.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Kasım 2019 #98 Siteye "Esad bum bum" saldırıyor herhalde bu ney yahu siteye giremiyorum sürekli hata veriyor.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.710 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 22 Kasım 2019 #99 Arkadaşlar yavaşlığın farkındayız, saldırı olduğunu da doğruladık zaten. Birinin cebinden sunucunun krokisi ve saldırı planları çıktı
Arkadaşlar yavaşlığın farkındayız, saldırı olduğunu da doğruladık zaten. Birinin cebinden sunucunun krokisi ve saldırı planları çıktı
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #100 Ali Güngör dedi: Arkadaşlar yavaşlığın farkındayız, saldırı olduğunu da doğruladık zaten. Birinin cebinden sunucunun krokisi ve saldırı planları çıktı Eki Görüntüle 463064 Genişletmek için tıkla... Kim yapıyorsa adres versin. Böyle adamlık mı olur derdin varsa gel yüzümüze söyle.
Ali Güngör dedi: Arkadaşlar yavaşlığın farkındayız, saldırı olduğunu da doğruladık zaten. Birinin cebinden sunucunun krokisi ve saldırı planları çıktı Eki Görüntüle 463064 Genişletmek için tıkla... Kim yapıyorsa adres versin. Böyle adamlık mı olur derdin varsa gel yüzümüze söyle.