Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 18 Mart 2021 #11 Recep Baltaş dedi: Eki Görüntüle 928608 Genişletmek için tıkla... Asıl Technopat işte bu 2012 öncesinde açılıp kapatılan sitelerden. :’)
Recep Baltaş dedi: Eki Görüntüle 928608 Genişletmek için tıkla... Asıl Technopat işte bu 2012 öncesinde açılıp kapatılan sitelerden. :’)
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 18 Mart 2021 #12 Zurnadürüm dedi: XDA XenForo'suna bin basar. O kadar arama, cart curt ayar koymuşlar ki, bir tane ROM arayacaktım iğrendim çıktım. Technopat'ınki daha sade. Genişletmek için tıkla... Biraz kişisel görüş. Bence XDA forumu çok daha hoş duruyor. Özelliklerini çok seviyorum. Reklamları saçma sapan yerlere koymamışlar.
Zurnadürüm dedi: XDA XenForo'suna bin basar. O kadar arama, cart curt ayar koymuşlar ki, bir tane ROM arayacaktım iğrendim çıktım. Technopat'ınki daha sade. Genişletmek için tıkla... Biraz kişisel görüş. Bence XDA forumu çok daha hoş duruyor. Özelliklerini çok seviyorum. Reklamları saçma sapan yerlere koymamışlar.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #13 SSDKullaniyorum dedi: Reklamları saçma sapan yerlere koymamışlar. Genişletmek için tıkla... Şu Logitech reklamına el atsalar iyi olacak. Simetri hastalarını deli eder vallahi Beni de az tınlamıyor değil.
SSDKullaniyorum dedi: Reklamları saçma sapan yerlere koymamışlar. Genişletmek için tıkla... Şu Logitech reklamına el atsalar iyi olacak. Simetri hastalarını deli eder vallahi Beni de az tınlamıyor değil.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 18 Mart 2021 #14 Recep Baltaş dedi: Eki Görüntüle 928608 Genişletmek için tıkla... Bunlara forum diyorsak hepsini eleştirelim.
Recep Baltaş dedi: Eki Görüntüle 928608 Genişletmek için tıkla... Bunlara forum diyorsak hepsini eleştirelim.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 18 Mart 2021 #15 Zurnadürüm dedi: Şu Logitech reklamına el atsalar iyi olacak. Simetri hastalarını deli eder vallahi Beni de az tınlamıyor değil. Genişletmek için tıkla... 20 reklam filtresi kullandıktan sonra o reklamlar gitti.
Zurnadürüm dedi: Şu Logitech reklamına el atsalar iyi olacak. Simetri hastalarını deli eder vallahi Beni de az tınlamıyor değil. Genişletmek için tıkla... 20 reklam filtresi kullandıktan sonra o reklamlar gitti.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #16 Yalnız 2014 arayüzü çok hoştu, tekrar gelirse karşı çıkmam.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #17 En güzeli bu biraz küçük düzeltmeler olursa 2025-2027'ye kadar götürür bu tema.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #18 SSDKullaniyorum dedi: Biraz kişisel görüş. Bence X'da forumu çok daha hoş duruyor. Özelliklerini çok seviyorum. Reklamları saçma sapan yerlere koymamışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam XenForo'yla Technopat neden bu kadar benziyor?
SSDKullaniyorum dedi: Biraz kişisel görüş. Bence X'da forumu çok daha hoş duruyor. Özelliklerini çok seviyorum. Reklamları saçma sapan yerlere koymamışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam XenForo'yla Technopat neden bu kadar benziyor?
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #19 Recep abim ne yaşlanmış be... Cidden bayağı değişmiş forum.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 18 Mart 2021 #20 Zurnadürüm dedi: X'da XenForo'suna bin basar. O kadar arama, cart curt ayar koymuşlar ki, bir tane ROM arayacaktım iğrendim çıktım. Technopat'Ink'i daha sade. Genişletmek için tıkla... Sade ama insan Insatgramdan çok burayı kullanınca biraz değişiklik istiyor .
Zurnadürüm dedi: X'da XenForo'suna bin basar. O kadar arama, cart curt ayar koymuşlar ki, bir tane ROM arayacaktım iğrendim çıktım. Technopat'Ink'i daha sade. Genişletmek için tıkla... Sade ama insan Insatgramdan çok burayı kullanınca biraz değişiklik istiyor .