Yeni yeni aktif kullanmaya başladım Technopat ana sayfaya gelince bir sosyal bir de forum olarak 2 ayrı sekme görüyorum ikisinde de aynı forum mantığı var sanırsam soru cevap vs. gibi peki bunların farkları nedir?
Sosyalin anlamı toplumla ilgili demek sözlükte. Bana göre insanlarla iç içe olmak demek. İletişim kurmak demek. O yüzden diğer forumlara nazaran buraya daha iyi uyuyor bu tabir. Ve bir yandan farkımızı ortaya koyuyoruz
Fark yoksa topluluk neden bölünmüş ki örneğin benim sorunum var ama forumda takılan kişi sosyalde benim konumu göremez ya da tam tersi ya da ben bir konu açacağımda hangi tarafta açacağıma şaşırıyorum.
Fark yoksa topluluk neden bölünmüş ki örneğin benim sorunum var ama forumda takılan kişi sosyalde benim konumu göremez ya da tam tersi ya da ben bir konu açacağımda hangi tarafta açacağıma şaşırıyorum.
Technopat foruma basınca beni arama kısmına atıyor, attığı yer sosyaldeki arama sistemini kullanarak "Technopat forum" geçen etiketli konuları aramak yani.
Technopat foruma basınca beni arama kısmına atıyor, attığı yer sosyaldeki arama sistemini kullanarak "Technopat forum" geçen etiketli konuları aramak yani.