Technopat Foruma Ön Belleği Temizlemeden Giremiyorum

Ziya Erkara

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Bucak | Burdur | Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kardeşimin bilgisayarından bu konuyu açıyorum. Technopat foruma hiçbir şekilde giremiyorum. Ön belleği temizleyince foruma sadece 1 dakika giriyor, giriş yapıyorum daha sonra Chrome'da 'hiçbir veri alınamadı' hatası alıyorum. Buradaki çözülen konuya baktım ESET silince çözülmüş ancak ben de ESET yüklü değil. Bir çok sitede bu sorunu yaşıyordum. Facebook ve Twitter'da bile, nasıl olduysa Facebook ve Twitter'da bilgisayara format atınca düzeldi. Ama foruma girerken aynı hatayı alıyorum. DNS kullanmıyorum ve DNS girerek de bu sorunu çözemedim. Host dosyasında da herhangi bir engelli site bulunmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Bu sorun neden kaynaklanıyor?

Diğer tarayıcılarda da bu sorunu yaşıyorum. Veri alınamadı olarak değil de mesela Firefox'ta bağlantı kesildi diyor. Sadece Technopat foruma özel siteye girerken hiçbir sorun yok. Virüs var desem, yeni format attım bilgisayara virüs de olacağını sanmıyorum. Ben de anlamadım kafayı yiyeceğim bu yüzden. :(

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı