Technopat foruma teşekkür ederim

Daha fazla  
Meslek
R34'ün direksiyonu.
Arkadaşlar, başta @emircanunlts olmak üzere Reddragon Usas K553 RGB modelini öneren herkese teşekkür ediyorum. Bugün klavye elime ulaştı ve ben bu kadar uygun bir fiyata bu kadar kaliteli bir klavye görmedim. Sadece sol taraftaki alt tuşunun köşesinde zedelenme var iç katmanı gözüküyor onun dışında bir sorunu yok.

Tam aradığım klavye. Numpad olmaması iyi olmuş. Fare için yer kalmıyordu. Beyaz rengi var mı? Sesi nasıl?

Hocam sesi bildiğiniz daktilo.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyaz rengi bunda yok ama K552 modelinde mevcut.

Hocam sesi bildiğiniz daktilo.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyaz rengi bunda yok ama K552 modelinde mevcut.

Ben sessiz klavye seviyorum ama dokunması ve hissiyatı güzel ise alınabilir.

Ben de çok güzel insanlar ile tanıştım. Çok da güzel öneriler aldım. Trust GXT 890 Cada aldım forum önerisiyle. 271₺ ile Outemu kırmızı anahtarlı, her tuşun farklı renk ataması yapılan, siyah ve tam bir klavyeydi ve artık stoklarda yok. (En ucuzu 689₺) Teşekkür ederim Tehnopat, teşekkür ederim güzel insanlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı