Zusth-
Hectopat
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1525184818
Bu Forum sitesinde ceza almadan konu/mesaj atmak benim için nadir bir olay;
Ben hep mesaj attığımda bir ceza alıyorum hep cezasız kalmıyorum. Şimdi bu mesajı attığımda bir ceza alacağımdan bunu bahsetmiş oluyum. Başka siteden resim atma yasağı bulunması gerçekten kötü bir şey. Tamam şimdi normal bir mesaj atayım, buna da mı ceza verilecek?
Forumda bazı kullanıcılar Technopat'ın Katı kurallarından dolayı isyanda.
Her yıldır İnternet camiası içerisindeyim ve bunun gibi katı kuralları hayatımın içinde hiçbir zaman görmedim. Biraz da şu 50 kuralların bazıları kaldırılıp insan için iyilik yaptırmanız olsaydı şimdiki bazı isyanları görme ve duyma olasılığınız olmayacaktı. Fakat devam ettirmeniz gerçekten bir tarihi-eser.
Kuralları normal hale çevirmeyip "Forumu kullanma" demenize gelince:
Nasıl "Forumu istemiyorsan kullanma" deniliyormuş bakalım kısa özete;
Bari popüler bir Türkçe forumlarından birisiniz, neden kuralları katı yaptınız? Bunun gibi kurallar bazı forumlarda hiç bulunmaz. İnsanlar bazı istediğini yapsın neden "Her şeyi büyük harfle başlamayın" deniliyor? İnsan özgürlük için çalışma derdinde siz kuralları sürdürmekte derdindesiniz.
Bakalım ne diyeceksiniz. Hala bunu sürdürecekseniz hiç şaşırmam.
Ben hep mesaj attığımda bir ceza alıyorum hep cezasız kalmıyorum. Şimdi bu mesajı attığımda bir ceza alacağımdan bunu bahsetmiş oluyum. Başka siteden resim atma yasağı bulunması gerçekten kötü bir şey. Tamam şimdi normal bir mesaj atayım, buna da mı ceza verilecek?
Forumda bazı kullanıcılar Technopat'ın Katı kurallarından dolayı isyanda.
Her yıldır İnternet camiası içerisindeyim ve bunun gibi katı kuralları hayatımın içinde hiçbir zaman görmedim. Biraz da şu 50 kuralların bazıları kaldırılıp insan için iyilik yaptırmanız olsaydı şimdiki bazı isyanları görme ve duyma olasılığınız olmayacaktı. Fakat devam ettirmeniz gerçekten bir tarihi-eser.
Kuralları normal hale çevirmeyip "Forumu kullanma" demenize gelince:
Nasıl "Forumu istemiyorsan kullanma" deniliyormuş bakalım kısa özete;
Duyulan isyanlara bakıldığında bir kişi Technopat'ın kurallarına dair isyanda bulunmuş. Sonra bir Technopat yetkililerinden birisi gelerek "İstemiyorsan Kullanma Bu Forumu" demiş.
Bari popüler bir Türkçe forumlarından birisiniz, neden kuralları katı yaptınız? Bunun gibi kurallar bazı forumlarda hiç bulunmaz. İnsanlar bazı istediğini yapsın neden "Her şeyi büyük harfle başlamayın" deniliyor? İnsan özgürlük için çalışma derdinde siz kuralları sürdürmekte derdindesiniz.
Bakalım ne diyeceksiniz. Hala bunu sürdürecekseniz hiç şaşırmam.