Technopat forumdan memnun musunuz?

Technopat forumdan memnun musunuz

• Evet, çook memnunum

Oy: 14 25,0%
  • İdare eder

Oy: 15 26,8%
  • Geliştirmeli

Oy: 17 30,4%
  • Kötü hiç beğenmiyorum

Oy: 10 17,9%

• Oy verenlerin toplamı
    56

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
İyi geceler. Technopat forumdan memnun musunuz değilseniz neden?

Üye profilinin genelinden memnun değilim.

AÖL bitirecek kabiliyete sahip olmayanların kendilerini her şeyin gurusu sandığı, bahsettiği konunun ilk harfinden bile haberi olmayanların o alanda gerçekten bir şeyler yapmış az sayıdaki üyeye demediğini bırakmadığı saçma sapan bir forum haline geldi. Küfrediyorsun, suçlu oluyorsun. Aşırı aptallıktan ve provokasyondan ban atılması gereken karşı tarafken en büyük cezayı hak etmeyen üye alıyor. Tahsilinin olmamasını geçtim, kaynak araştırmak için yabancı dil de bilmez. Hadi doğru düzgün Türkçe çevirisi olan kaynakları okusa o da kabul diyeceğim, hayatında 2 sayfa okumamış ki o kaynağı da okusun... Bulunduğu şehirden dışarı çıkıp bir şey görmemiştir, Dünya'yı kendi mahallesinden ibaret zanneder.

Çocuk yaşta olup da filmlerden gördüğü şeylere göre büyük atarak yorum yapanlar da var, onları havale edecek yer bulamıyorum bazen. Varlıkları ziyan olmuş gibi görünüyor, yaşları da küçük umarım birkaç yıl sonra bir akla sahip olurlar.

Bir de ölümüne palavracı bir grup var, IP adresinden ya da geçmiş mesajlarından yola çıkarak attıkları palavraların anlaşılamayacağını zannediyorlar. Yalan söylemek zeka ister, çoğunda o da yok. Her seferinde farklı palavra atıyorlar genellikle çünkü öncekini hatırlayamıyorlar bile.

Gözünün üstünde kaş var diye ceza alıyorsun, içerikle başlık arasındaki farkı anlayamayan öglenalar, açtıkları konularına cevap bekliyorlar.

Gerçekten bir güce sahip olmak zehirin ta kendisi ya da hak edenlerin güce sahip olması, zehire karşı panzehirin ta kendisi...

Pek de sayılmaz abi... "Oyunun dosyalarını doğruladınız mı ?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…