Technopat-FOUR Sistem İçin Yükseltme Önerileri

JfWinks

Kilopat
Katılım
24 Ocak 2014
Mesajlar
1.132
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Bir yakınım için bilgisayar alacağız ve Technopat-Four sistemin tekrar stoka girmesiyle bu sistemde karar kıldık. Bazı yükseltmeler yapmayı ve işlemci soğutucu eklemeyi düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim.

Öncelikle, MLD markasını daha önce duymamıştım, biraz araştırma yaptığımda da çok önerilmediğini fark ettim. Bunun yerine Kingston NV2 1TB almayı düşünüyorum. Aynı şekilde, Goodram'i de hiç duymamıştım fakat yorumları fena değil gibi. Yine de aklımda bir soru işareti kaldı, RAM hızından feragat edip bildiğim marka olan G.Skill alsam mı diye düşünüyorum. 366TL'lik bir fark var. İşlemci soğutucuları kısmında ise kafam cidden çok karıştı. Hiç bilmediğim bir sürü marka piyasaya çıkmış, ben en son bu işlerle uğraşırken CM Hyper 212 EVO önerip geçiyorduk, zaten çok da bir seçeneğimiz yoktu. Mümkünse listedekilerden, fakat fark çok olacaksa liste dışından da soğutucu önerisi istiyorum. Soğutucu için de 1500TL civarına kadar çıkabiliriz gibi duruyor.

Şimdiden okuyan ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
 
Bunu seçebilirsiniz RAM eğer Goodram istemiyorsanız. SSD KC3000 tercih ederdim.

1698160203649.png
 
NV2 yerine KC3000 tercih edilebilir hem NV2'den hemde M500'den daha iyi bir model, sogutucu olarak tercih etmeye degecek kadar pek iyi modeller sunulmamis ileride stok sogutucu yeterli olmazsa degisebilirsin.

Kasa olarak da S200 TG alinabilir en azindan onu kapali degil.
Hocam teşekkürler cevabınız için. Soğutucuyu sonraya erteliyorum o zaman. SSD olarak, KC3000 512GB ve GIGABYTE AORUS 512GB modelleri arasında, fiyat farkına değecek kadar bir kalite farkı var mı?
Bunu seçebilirsiniz RAM eğer Goodram istemiyorsanız. SSD KC3000 ancak skc3000s diye geçiyor sanırım. Onu tercih ederdim.

Eki Görüntüle 1988482
Hocam GoodRam'i hiç duymadığım için öyle bir yorum yaptım açıkçası. İyidir diyorsanız onu da alabilirim tabii ki. Bu seçeneği görmemiştim ama en altta kalmış sanırım, bunu da değerlendireceğim.
 
@JfWinks Evet fark var, Aorus 500E'nin kontrolcusu daha giris seviye ve DRAM'i yok.
Tamamdır hocam, KC3000'i ekliyorum o zaman. Bir de, ekran kartının birebir aynı fiyata iki farklı modeli var, EAGLE ve WINDFORCE olarak. Çok bir fark yoktur diye düşünüyorum, hangisi tercih edilmeli?
 

Geri
Yukarı