Technopat Gaming V1 alınır mı?

herz60

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, İncehesap'ta hazır bir sistem beğendim. İnternette, forumlarda falan SSD ve kasanın çöp olduğunu söylediklerini gördüm. Kasanın parçaları değişebilir. Sizce hangi parçaları değiştirmeliyim ya da alınır mı? Alma diyorsanız nereden almalıyım, ne önerirsiniz?

Alınacaksa: SSD = Exceria, kasa = En ucuz Vento seçin.
SSD'yi sonra E18 çipli 1TB modelle değişirsiniz isteğe bağlı.

Selamlar, İncehesap'ta hazır bir sistem beğendim. İnternette, forumlarda falan SSD ve kasanın çöp olduğunu söylediklerini gördüm. Kasanın parçaları değişebilir. Sizce hangi parçaları değiştirmeliyim ya da alınır mı? Alma diyorsanız nereden almalıyım, ne önerirsiniz?

Alınmaz.
Bu sistemi alabilirsiniz.

Intel'in mikroçip sorunları çözülmüş müydü? O furyadan sonra alanı pek görmedim şahsen, aydınlatan olursa sevinirim.

Gelen BIOS Update sonrası Intel 13. ve 14. nesilde işlemciye verilen yanlış voltaj düzeltildi fakat BIOS güncellemesi yoksa işlemci yanlış voltajdan yavaş yavaş patates oluyor.

arkadaşlar ben bu kasayı aldım fakat şöyle bir sorun var kasa bulunan 2 tane usb 2.0 portu çalışmıyordu anakarta baktım usb portunun takılacağı bir yer yok sadece 4 pinli bir usb port girişi var bağlayınca bir tane çalışıyor diğeri çalışmıyor bu durumda ne yapabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı