Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.307 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #41 One Punch Man izleyen var mı?
S s3fa Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2020 #42 PhoenixTech dedi: Hocam ben çalışmayı pek sevmeyen birisiyim oyun oynar müzik dinlerim. Oyunda kızıp masaya vururum biraz garip kişiliğim var. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda kızıp masaya vurmaz isen sıkıntı. Ben de çalışmayı sevmem ama şart oldu aga hayat zor.
PhoenixTech dedi: Hocam ben çalışmayı pek sevmeyen birisiyim oyun oynar müzik dinlerim. Oyunda kızıp masaya vururum biraz garip kişiliğim var. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda kızıp masaya vurmaz isen sıkıntı. Ben de çalışmayı sevmem ama şart oldu aga hayat zor.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 20 Kasım 2020 #43 s3fa dedi: Hocam oyunda kızı masaya vurmaz isen sıkıntı. Ben de çalışmayı sevmem ama şart oldu aga hayat zor. Genişletmek için tıkla... Aynen o masayı kırana kadar devam. .
s3fa dedi: Hocam oyunda kızı masaya vurmaz isen sıkıntı. Ben de çalışmayı sevmem ama şart oldu aga hayat zor. Genişletmek için tıkla... Aynen o masayı kırana kadar devam. .
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 20 Kasım 2020 #44 "Slm çet"
S s3fa Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2020 #45 PhoenixTech dedi: Aynen o masayı kırana kadar devam. . Genişletmek için tıkla... LoL oynuyorum kanka o masayı kıranlardan değil de kırdıranlardanım resmen. Tam kanser bir oyuncuyum.
PhoenixTech dedi: Aynen o masayı kırana kadar devam. . Genişletmek için tıkla... LoL oynuyorum kanka o masayı kıranlardan değil de kırdıranlardanım resmen. Tam kanser bir oyuncuyum.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 20 Kasım 2020 #46 s3fa dedi: LoL oynuyorum kanka o masayı kıranlardan değil de kırdıranlardanım resmen. Tam kanser bir oyuncuyum. Genişletmek için tıkla... Ben de fişçi bir Wolfteam oyuncusuyum .
s3fa dedi: LoL oynuyorum kanka o masayı kıranlardan değil de kırdıranlardanım resmen. Tam kanser bir oyuncuyum. Genişletmek için tıkla... Ben de fişçi bir Wolfteam oyuncusuyum .
1 176476 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.361 Makaleler 1 Çözümler 24 20 Kasım 2020 #47 Bunu ciddiye alman garip. Önyargım olsa Intel kullanırım kusura bakma. Şakasına söyledim, herkes bunu anladı bence, ama yine de NVIDIA > AMD
Bunu ciddiye alman garip. Önyargım olsa Intel kullanırım kusura bakma. Şakasına söyledim, herkes bunu anladı bence, ama yine de NVIDIA > AMD
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 20 Kasım 2020 #48 Arch Linux kurmam gerek ama üşeniyorum.
Darbeli_Matkap007 Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #49 s3fa dedi: 16 yaşımdayım. Şu yaşımda fark ettim ki iyi ki de fark etmişim ki, karı kız ayağı boş. İnşallah zamanı gelince doğru insan karşıma çıkar. Genişletmek için tıkla... Helal sana ama manitan olsun fazla sap olma abi tavsiyesi sonra hiperseksüalite yaşarsın aman dikkat. Hunerci dedi: Kendimi İtopya indirimini kaçıracağım için avutmaya çalışıyorum. Kaçırmasam bile şimdiki fiyatların kalması imkansız. Genişletmek için tıkla... Ne alacaksın ki? Wilson Fisk dedi: One Punch Man izleyen var mı? Genişletmek için tıkla... O ne? Yeniliyor mu?
s3fa dedi: 16 yaşımdayım. Şu yaşımda fark ettim ki iyi ki de fark etmişim ki, karı kız ayağı boş. İnşallah zamanı gelince doğru insan karşıma çıkar. Genişletmek için tıkla... Helal sana ama manitan olsun fazla sap olma abi tavsiyesi sonra hiperseksüalite yaşarsın aman dikkat. Hunerci dedi: Kendimi İtopya indirimini kaçıracağım için avutmaya çalışıyorum. Kaçırmasam bile şimdiki fiyatların kalması imkansız. Genişletmek için tıkla... Ne alacaksın ki? Wilson Fisk dedi: One Punch Man izleyen var mı? Genişletmek için tıkla... O ne? Yeniliyor mu?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 20 Kasım 2020 #50 s3fa dedi: Hocam oyunda kızı(p) masaya vurmaz isen sıkıntı. Ben de çalışmayı sevmem ama şart oldu aga hayat zor. Genişletmek için tıkla... Bir harf eksik olduğu için beynim yandı kızı neden masaya vuruyoruz diye düşündüm bir an.
s3fa dedi: Hocam oyunda kızı(p) masaya vurmaz isen sıkıntı. Ben de çalışmayı sevmem ama şart oldu aga hayat zor. Genişletmek için tıkla... Bir harf eksik olduğu için beynim yandı kızı neden masaya vuruyoruz diye düşündüm bir an.