- Makaleler
- 5
Muslera Galatasaray takımının en iyi kalecisi ve çok önemli bir futbol oyuncusudur.
16 yaşımdayım şu yaşım da fark ettim ki iyi ki de fark etmişim ki, karı kız ayağı boşş. İnşallah zamanı gelince doğru insan karşıma çıkar.
Muslera Galatasaray takımının en iyi kalecisi ve çok önemli bir futbol oyuncusudur.
Bu yaşta keyfimize bakıp stressiz rahat yaşamamız gerekirken şu hale bak. Ben normalde çoğu şeyi kafaya takmam, düşünmem bile ama artık ben bile rahat uyuyamıyorum.Yaşım 16 ama hayat boş geliyor![]()
Adına sevindim. En azından farkına varmışsın.16 yaşımdayım. Şu yaşımda fark ettim ki iyi ki de fark etmişim ki, karı kız ayağı boş. İnşallah zamanı gelince doğru insan karşıma çıkar.
Bu yaşta keyfimize bakıp stressiz rahat yaşamamız gerekirken şu hale bak. Ben normal de çoğu şeyi kafaya takmam düşünmem bile ama artık ben bile rahat uyuyamıyorumm.
5 ay boyunca bir kız için vakit öldürdüm. hiç bir şey yapmasam, dondurucu kapsüller var ya, onlara koysalardı daha iyiydi.Adına sevindim. En azından farkına varmışsın.
Anonim gibi bir şeyiz zaten, bir sıkıntın mı var?Stres artık günlük benim için. Dertsiz, tasasız 1 günüm yok.
5 ay boyunca bir kız için vakit öldürdüm. hiç bir şey yapmasam, dondurucu kapsüller var ya, onlara koysalardı daha iyiydi.
Anonim gibi bir şeyiz zaten, bir sıkıntın mı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.