Technopat gitgide soğuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir arkadaş sosyale ölü toprağı serpilmiş demiş. Ben yeni olduğumdan hemen eski konulara bakıyorum, merak ettim şimdi :)

Eskiden işlerini zevkle yapıyorlardı, şimdi para ve abone kazanma amaçlı. :D Ha kazanıyorlar mı? Kazanıyorlar.

Arada bir ''lan'' ''Çüş'' filan mı duymak istiyorsunuz anlamadım ki. Ben de istiyorum ondan sordum:yerlerde: Örneğin Ali Abi'nin ıslıkla müziği efsaneydi:D Bi de en en çok istediğim şeylerden birisi de kamera arkası. Ciddiyetle devam edin ama şu kamera arkasında Allah bilir ne samimi konuşmalar oluyor. Onlardan paylaşsanız yılda 1-2 kere herkes Star Wars bekler gibi bekler o serileri:)

Eskiden işlerini zevkle yapıyorlardı, şimdi para ve abone kazanma amaçlı. :D Ha kazanıyorlar mı? Kazanıyorlar.
Sevgili arkadaşım sabah 6:30'da bir otobüs durağının yanına git ve dikil. Bak bakalım oradaki insanlar iş yerine zevk almaya mı gidiyorlar?
Yaşını başını almış insanlar, elbette para kazanacaklar. Para kazanmadan bu kervan zaten yürümez siz bunun farkında değil misiniz?
Youtube oyun kanalı mı yönetiyorlar arkadaşlar burada? Sizden tek kuruş bağış mı istendi bugüne kadar Technopat tarafından.
Sorduğunuz her soruya itinayla cevap veriliyor, hala daha "Ama onlar para kazanıyor, cık cık cık yakıştıramadımvvv" ın derdindesiniz.

Technopat'a gönüllü olarak, maddi kazanç beklentisi olmadan destek olanlar bizleriz, yarın bir gün bizler de para kazanmaya başlayacağız.
Ben şirkette boş vaktim olduğunda bile gönüllü olarak insanlara yardım ediyorum, dolaylı olarak Technopat'a da destek çıkmış oluyorum.

Para kazanırım veya kazanmam, para kazanırlar veya kazanmazlar, bu kimseyi ilgilendirmez.

Bu kadar iş yapıyorlar kazanırlar kazanmazlar seni ilgilendirmez senin için gerekli olan iletişimi,bilgiyi her türlü koşulda sunduğu zaman onların geliri seni ilgilendirmezler bu şeye benziyor film izliyorum adamlar ne efsane film yapmışlar ama para kazanıyorlar.

@Tisy İyilik karın doyurmuyor dostum fakir edebiyatı bunlar. Hayatta kalman için yiyip içmen gerekir ve yiyecek-içecekleri almak için iyilik değil para gerekiyor. Para kazandığın işi iyi yapmak önemli asıl olarak. Recep Abi ile Ali Abi'de bana göre bu işi (inceleme) Türkiye'de en iyi yapan ikili.

Arkadaşın duygularına tercüman olmak isterim. Ana haber bülteni gibi program sunmasınlar, biraz daha samimi olalım demek istiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı