Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 29 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Bir konuya girdiğimde şöyle bir şey gördüm. Ama sadece bu konuda güvenli değil diyordu. Başka konuya geçince güvenli işareti geldi. Nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2020
Merhaba arkadaşlar. Bir konuya girdiğimde şöyle bir şey gördüm. Ama sadece bu konuda güvenli değil diyordu. Başka konuya geçince güvenli işareti geldi. Nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 29 Ağustos 2020 #2 Sayfa üzerinde şifrelenmemiş bağlantı kullanılarak indirilen bir içerik var demek. Link eklendiğinde olabiliyor böyle şeyler. Hangi konu?
Sayfa üzerinde şifrelenmemiş bağlantı kullanılarak indirilen bir içerik var demek. Link eklendiğinde olabiliyor böyle şeyler. Hangi konu?
Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 29 Ağustos 2020 #3 acv dedi: Sayfa üzerinde şifrelenmemiş bağlantı kullanılarak indirilen bir içerik var demek. Link eklendiğinde olabiliyor böyle şeyler. Hangi konu? Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum. Sağ Tıklayınca Klasörler Kapanıyor Masaüstüne Geliyor - Technopat Sosyal
acv dedi: Sayfa üzerinde şifrelenmemiş bağlantı kullanılarak indirilen bir içerik var demek. Link eklendiğinde olabiliyor böyle şeyler. Hangi konu? Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum. Sağ Tıklayınca Klasörler Kapanıyor Masaüstüne Geliyor - Technopat Sosyal
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 29 Ağustos 2020 #4 Sayfada kırık bir imgur linki var. Alıntılayınca http ile başladığı gözüküyor.
Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 29 Ağustos 2020 #5 B acv dedi: Sayfada kırık bir imgur linki var. Alıntılayınca http ile başladığı gözüküyor. Eki Görüntüle 651693 Genişletmek için tıkla... Ben de şöyle diyor: Saldırganlar baktığınız resimleri değiştirerek sizi kandırabilirler.
B acv dedi: Sayfada kırık bir imgur linki var. Alıntılayınca http ile başladığı gözüküyor. Eki Görüntüle 651693 Genişletmek için tıkla... Ben de şöyle diyor: Saldırganlar baktığınız resimleri değiştirerek sizi kandırabilirler.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 29 Ağustos 2020 #6 Silinen üye dedi: Ben de şöyle diyor: Saldırganlar baktığınız resimleri değiştirerek sizi kandırabilirler. Genişletmek için tıkla... Bağlantı şifrelenmemiş olduğu için bu gibi saldırılara daha savunmasız, evet.
Silinen üye dedi: Ben de şöyle diyor: Saldırganlar baktığınız resimleri değiştirerek sizi kandırabilirler. Genişletmek için tıkla... Bağlantı şifrelenmemiş olduğu için bu gibi saldırılara daha savunmasız, evet.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 5 Temmuz 2022 #7 Aral06 dedi: Hemen bakıyorum. Sağ Tıklayınca Klasörler Kapanıyor Masaüstüne Geliyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Konu hortlayacak ama attığınız linke tıklayınca sol sütte güvenilir yazıyor.
Aral06 dedi: Hemen bakıyorum. Sağ Tıklayınca Klasörler Kapanıyor Masaüstüne Geliyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Konu hortlayacak ama attığınız linke tıklayınca sol sütte güvenilir yazıyor.
FelakEt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 239 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2022 #8 CHRİS W4LKER dedi: Konu hortlayacak ama attığınız linke tıklayınca sol sütte güvenilir yazıyor. Eki Görüntüle 1442271 Genişletmek için tıkla... Sonradan güvenilir olmuştur illaki.
CHRİS W4LKER dedi: Konu hortlayacak ama attığınız linke tıklayınca sol sütte güvenilir yazıyor. Eki Görüntüle 1442271 Genişletmek için tıkla... Sonradan güvenilir olmuştur illaki.