Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 21 Kasım 2023 #41 333657 dedi: Anlamadım. Bende emoji veya sembol her ne ise gözükmüyor. Eki Görüntüle 2025472 Genişletmek için tıkla... Şok olmuş emoji.
333657 dedi: Anlamadım. Bende emoji veya sembol her ne ise gözükmüyor. Eki Görüntüle 2025472 Genişletmek için tıkla... Şok olmuş emoji.
mehmetxs4 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer İstanbul 21 Kasım 2023 #42 Technopat güzel forum ama Xbox fanboyları olmasa.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 21 Kasım 2023 #43 Giorno Giovanna dedi: Technopat güzel forum ama driverlerimiz güncel değilse yardım etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Buna gümledim.
Giorno Giovanna dedi: Technopat güzel forum ama driverlerimiz güncel değilse yardım etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Buna gümledim.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #44 Technopat güzel forum ama arada sıcaklıklar aleme gidiyor.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Kasım 2023 #45 Technopat güzel forum aması yok işte bu durumun, beğenmiyorsan git kardeşim ne arıyorsun burada (!)
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 21 Kasım 2023 #46 Everythink dedi: Niye yiyeyim eleştirmek serbest? Kötü olana kotu iyi olana iyi derim. Genişletmek için tıkla... Kral mizah ve eğlence bölümündeyiz. Şaka yaptım. İstediğin kadar eleştir. Aşağılama raddesine gelmeden tabi. Zaten normal bir eleştiri yapmışsınız. 333657 dedi: Örneğin, bu konuyu açan arkadaş. Genişletmek için tıkla... Hocam adı üstünde Mizah ve Eğlence. Buradaki çoğu şey boş zaten normal olarak. Yaşla alakası yok. Glade dedi: Technopat güzel forum aması yok işte bu durumun, beğenmiyorsan git kardeşim ne arıyorsun burada (!) Genişletmek için tıkla... +1
Everythink dedi: Niye yiyeyim eleştirmek serbest? Kötü olana kotu iyi olana iyi derim. Genişletmek için tıkla... Kral mizah ve eğlence bölümündeyiz. Şaka yaptım. İstediğin kadar eleştir. Aşağılama raddesine gelmeden tabi. Zaten normal bir eleştiri yapmışsınız. 333657 dedi: Örneğin, bu konuyu açan arkadaş. Genişletmek için tıkla... Hocam adı üstünde Mizah ve Eğlence. Buradaki çoğu şey boş zaten normal olarak. Yaşla alakası yok. Glade dedi: Technopat güzel forum aması yok işte bu durumun, beğenmiyorsan git kardeşim ne arıyorsun burada (!) Genişletmek için tıkla... +1
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 21 Kasım 2023 #47 Grandfather dedi: Hocam adı üstünde Mizah ve Eğlence. Buradaki çoğu şey boş zaten normal olarak. Yaşla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Valla elimde olsa saçma konular diye kategori açtıracağım o derece yani. Mizah ve eğlence diye ne boş şey varsa açılıyor.
Grandfather dedi: Hocam adı üstünde Mizah ve Eğlence. Buradaki çoğu şey boş zaten normal olarak. Yaşla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Valla elimde olsa saçma konular diye kategori açtıracağım o derece yani. Mizah ve eğlence diye ne boş şey varsa açılıyor.
Tnixs Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 355 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #48 Technopat güzel forum ama Kaspersky'ciler çok fazla
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #49 Everythink dedi: Technopat forumunun nereye yoneldigi belli değil mi? Açılan konulara baksanıza bir? Teknolojiden sapmaya başladı Genişletmek için tıkla... Konu türü olarak Eğlence var.
Everythink dedi: Technopat forumunun nereye yoneldigi belli değil mi? Açılan konulara baksanıza bir? Teknolojiden sapmaya başladı Genişletmek için tıkla... Konu türü olarak Eğlence var.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 21 Kasım 2023 #50 333657 dedi: Valla elimde olsa saçma konular diye kategori açtıracağım o derece yani. Mizah ve eğlence diye ne boş şey varsa açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten öyle yani. Boş şeyler, eğlence ve komiklik.
333657 dedi: Valla elimde olsa saçma konular diye kategori açtıracağım o derece yani. Mizah ve eğlence diye ne boş şey varsa açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten öyle yani. Boş şeyler, eğlence ve komiklik.