Technopat hakkında düşüncelerim

Edebiyat sınavında değiliz zaten. TDK sponsorlu bir forumdayız (!) Şaka bi yana yazım kuralları gerekli bir kural bence.
Bunun nedenini anlayamadiniz mi hala? Diger forumlara bakin. DA Forum'a bakabilirsiniz mesela "eghran garti tavsiyesu ??" diye konu aciyorlar. Bir gun mesajlar duzenlenmemisti mesela gorulsun diye, o gun forumun halini gormeliydiniz.

Kafasına göre takılmaktan kasıt noktadan sonra boşluk koyma ya da basit yazim yanlışi olmamalı küfür hakaret konuyu cidden saptırma tarzı cezaları destekliyorum. Bunun dışında kuralları okudum zaten ama her zaman dikkatli olamıyoruz.

Edebiyat sınavında değiliz zaten. TDK sponsorlu bir forumdayız (!) Şaka bi yana yazım kuralları gerekli bir kural bence.
Keşke konuyu güzelce okusaydınız hocam.
Bunun nedenini anlayamadiniz mi hala? Diger forumlara bakin. DA Forum'a bakabilirsiniz mesela "eghran garti tavsiyesu ??" diye konu aciyorlar. Bir gun mesajlar duzenlenmemisti mesela gorulsun diye, o gun forumun halini gormeliydiniz.

Sosyale ilk girdiğim zamanlar benim için de öyle geliyordu ama şunu da göz ardı etmemek gerekir: herkes önceleri daha iyi olduğu konusunda ısrar ediyor, bu benim katıldığım zamanda da dahil.

Son düzenleme:
Hocam oyle ama (!) koyup kinaye yapmalik bir sey yok ortada.
Siz de biliyorsunuzdur sosyalde TDK sponsorluğu üzerinde böyle konularda ironiler yapılıyor. Kinaye değil yani ironi yapmak istemiştim.

Zaten bu yazım kuralları üzerinde bir sıkıntım yok. Kesinlikle olması gereken şeyler. Benim de karşı bir görüşüm yok. Eğer kurallara uymazsan paşa paşa ban yersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi' şikayetçisin bi' değilsin. Neyin kafasını yaşıyorsun anlayamadım.
İlk mesajı okusan anlayacaktın da neyse.
Sosyaldeki kurallardan şikayetçi değilim verilen cezaların biraz daha hafifletici olması gerektiğini düşünüyorum.

1 saat ceza veriyorlar zaten. Ne yapsınlar 2 dakika mı versinler. Nasıl istersiniz?
İsteğiniz, buyruğunuz nedir? Hemen gerekli mecralara ileteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…