Technopat hakkında düşüncelerim

Edebiyat sınavında değiliz zaten. TDK sponsorlu bir forumdayız (!) Şaka bi yana yazım kuralları gerekli bir kural bence.
Bunun nedenini anlayamadiniz mi hala? Diger forumlara bakin. DA Forum'a bakabilirsiniz mesela "eghran garti tavsiyesu ??" diye konu aciyorlar. Bir gun mesajlar duzenlenmemisti mesela gorulsun diye, o gun forumun halini gormeliydiniz.

@SeanStrickland

Olabilir. Yalniz burasi bir forum ve her forumun kendine göre kurallari var. Foruma üye olurken otomatik olarak bu kurallari kabul etmis oluyorsunuz. Buna dikkat etmesi bu kadar da zor olmamali diye düsünüyorum.

Edebiyat sinavinda degiliz diye herkes kafasina göre takilacaksa düzen namina hicbir sey kalmaz. Bunun örneklerini diger forumlarda görüyoruz.
Kafasına göre takılmaktan kasıt noktadan sonra boşluk koyma ya da basit yazim yanlışi olmamalı küfür hakaret konuyu cidden saptırma tarzı cezaları destekliyorum. Bunun dışında kuralları okudum zaten ama her zaman dikkatli olamıyoruz.

Sosyalde en çok ban yiyen kullanıcılardan birisiyim lakin çoğu cezayı hak ettiğimi düşünüyorum. Çünkü konularda konuştuğumuz şeyleri insanlar tarayıcıda aratıyor ve karşılarına Technopat çıkıyor. O yüzden mesajların düzgün olması gerekiyor.

Edebiyat sınavında değiliz zaten. TDK sponsorlu bir forumdayız (!) Şaka bi yana yazım kuralları gerekli bir kural bence.
Keşke konuyu güzelce okusaydınız hocam. :)
Bunun nedenini anlayamadiniz mi hala? Diger forumlara bakin. DA Forum'a bakabilirsiniz mesela "eghran garti tavsiyesu ??" diye konu aciyorlar. Bir gun mesajlar duzenlenmemisti mesela gorulsun diye, o gun forumun halini gormeliydiniz.

Dördüncü ve son eleştirim ise Sosyal'in eskisi kadar aktif ve zevkli olmaması. Bu aslında bir eleştiri değil lakin şöyle söyleyebilirim ben yaklaşık 7-8 ay önce kayıt oldum ve o zaman ayrı bir zevki vardı. Neden bilmiyorum
Sosyale ilk girdiğim zamanlar benim için de öyle geliyordu ama şunu da göz ardı etmemek gerekir: herkes önceleri daha iyi olduğu konusunda ısrar ediyor, bu benim katıldığım zamanda da dahil.

Son düzenleme:
Hocam oyle ama (!) koyup kinaye yapmalik bir sey yok ortada.
Siz de biliyorsunuzdur sosyalde TDK sponsorluğu üzerinde böyle konularda ironiler yapılıyor. Kinaye değil yani ironi yapmak istemiştim.

Zaten bu yazım kuralları üzerinde bir sıkıntım yok. Kesinlikle olması gereken şeyler. Benim de karşı bir görüşüm yok. Eğer kurallara uymazsan paşa paşa ban yersin. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı