Technopat hakkında mizahi içerikler paylaşın

indir.jpeg

Steam hazır indirim var iken oyun tavsiyesi gerekli siz atın ben bakarım.

Drive 21 alın tam bir T.C. Simülasyonu.

Mizah sayılmaz ama muhteşem mesajımı alıntıladım.

Sorunların baş kaynağı, yerinde duramayan, bir örgüte sahiplik yapan mağdur edebiyatıyla bugünlere kadar başka devletlerin milletlerinin duygularını sömürerek içini sıyırmış olan 1970'den bu yana bazı örgütlerin eğitimini üstlenmiş, yaşanmamış ermeni soykırımını yaşanmış kabul etmiş ve en önemlisi Türklerin aleyhine gelerek 1.Dünya savaşında sürdürdükleri hainliği asırlardır sürdürmüş bir ulusa yas gösterilemez tahammül dahi edilemez. Mevki makam sahibi yalakalar kusura bakmasın lakin o 3 gün bana atalarım tarafından kabul görmez.

Din kardeşlerimizin yarası bizim de yaramızdır.

Bu mesaj Technopat tarihinin en muhteşem mesajlarından biri 😀.

Benim forumda karşılaştığım yaygın bir mevzu var ve acayip komiğime gidiyor. Arada sinir bozduğu da oluyor tabii. Alıntı yapıp örnek vermeye gerek yok şimdi sahipleri gelir bir de burada tartışmayalım, çoğu kişi de bu durumla karşılaşıyordur zaten. Abi orta da bir sorun oluyor ve doğal olarak herkes fikrini söyleyip, bilgisini paylaşıp sorunu çözmek istiyor. Ama oradan birisi çıkıyor. Yanlış bir bilgi veya çözüm ortaya atıyor. Ve ısrarla onun arkasında duruyor. Konu da tartışan herkes ben de dahil, çözüme odaklanmayı bırakıp adamın dediklerinin yanlış olduğuna ve doğrusunu anlatmaya çalışıyoruz. Adam o kadar inat ki hala kendi dediğini diyor. Böyle tiplere acayip gülüyorum. Ha bizim de hatalı bildiğimiz veya yanlış çözüm önerdiğimiz durumlar oluyor. Ama ya özür diliyoruz, ya da sessiz kalıp olayı uzatmıyoruz. Birçok kişi de böyle yapıyor. Ama böyle at gözlüğü takan bir kitle var, o çok komiğime gidiyor.

Benim forumda karşılaştığım yaygın bir mevzu var ve acayip komiğime gidiyor. Arada sinir bozduğu da oluyor tabii. Alıntı yapıp örnek vermeye gerek şimdi sahipleri gelir bir de burada tartışmayalım, çoğu kişi de bu durumla karşılaşıyordur zaten. Abi orta da bir sorun oluyor ve doğal olarak herkes fikrini söyleyip, bilgisini paylaşıp sorunu çözmek istiyor. Ama oradan birisi çıkıyor. Yanlış bir bilgi veya çözüm ortaya atıyor. Ve ısrarla onun arkasında duruyor. Konu da tartışan herkes ben de dahil, çözüme odaklanmayı bırakıp adamın dediklerinin yanlış olduğuna ve doğrusunu anlatmaya çalışıyoruz. Adam o kadar inat ki hala kendi dediğini diyor. Böyle tiplere acayip gülüyorum. Ha bizim de hatalı bildiğimiz veya yanlış çözüm önerdiğimiz durumlar oluyor. Ama ya özür diliyoruz, ya da sessiz kalıp olayı uzatmıyoruz. Birçok kişi de böyle yapıyor. Ama böyle at gözlüğü takan bir kitle var, o çok komiğime gidiyor.

Göz ardı edip geçin hocam. Kafa kaldırmaz. Konu sahibine neden o tavsiyeye uyulmaması gerektiğini söylemek yeterli bana kalırsa.

Benim forumda karşılaştığım yaygın bir mevzu var ve acayip komiğime gidiyor. Arada sinir bozduğu da oluyor tabii. Alıntı yapıp örnek vermeye gerek şimdi sahipleri gelir bir de burada tartışmayalım, çoğu kişi de bu durumla karşılaşıyordur zaten. Abi orta da bir sorun oluyor ve doğal olarak herkes fikrini söyleyip, bilgisini paylaşıp sorunu çözmek istiyor. Ama oradan birisi çıkıyor. Yanlış bir bilgi veya çözüm ortaya atıyor. Ve ısrarla onun arkasında duruyor. Konu da tartışan herkes ben de dahil, çözüme odaklanmayı bırakıp adamın dediklerinin yanlış olduğuna ve doğrusunu anlatmaya çalışıyoruz. Adam o kadar inat ki hala kendi dediğini diyor. Böyle tiplere acayip gülüyorum. Ha bizim de hatalı bildiğimiz veya yanlış çözüm önerdiğimiz durumlar oluyor. Ama ya özür diliyoruz, ya da sessiz kalıp olayı uzatmıyoruz. Birçok kişi de böyle yapıyor. Ama böyle at gözlüğü takan bir kitle var, o çok komiğime gidiyor.
"Victus 15 bütün acer macer, asus masustan iyi" diyenler çıkıyor, elimin tersiyle vurmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı