Technopat hakkında mizahi içerikler paylaşın

Benim forumda karşılaştığım yaygın bir mevzu var ve acayip komiğime gidiyor. Arada sinir bozduğu da oluyor tabii. Alıntı yapıp örnek vermeye gerek yok şimdi sahipleri gelir bir de burada tartışmayalım, çoğu kişi de bu durumla karşılaşıyordur zaten. Abi orta da bir sorun oluyor ve doğal olarak herkes fikrini söyleyip, bilgisini paylaşıp sorunu çözmek istiyor. Ama oradan birisi çıkıyor. Yanlış bir bilgi veya çözüm ortaya atıyor. Ve ısrarla onun arkasında duruyor. Konu da tartışan herkes ben de dahil, çözüme odaklanmayı bırakıp adamın dediklerinin yanlış olduğuna ve doğrusunu anlatmaya çalışıyoruz. Adam o kadar inat ki hala kendi dediğini diyor. Böyle tiplere acayip gülüyorum. Ha bizim de hatalı bildiğimiz veya yanlış çözüm önerdiğimiz durumlar oluyor. Ama ya özür diliyoruz, ya da sessiz kalıp olayı uzatmıyoruz. Birçok kişi de böyle yapıyor. Ama böyle at gözlüğü takan bir kitle var, o çok komiğime gidiyor.
Birde sanki hayat meselesiymiş gibi Monster, Rampage ürünlerini savunanlar var. Mevcut bütçede daha iyi seçenekler olmasına rağmen.

Birde sanki hayat meselesiymiş gibi Monster, Rampage ürünleri savunanlar var. Mevcut bütçede daha iyi seçenekler olmasına rağmen.
Monster laptobun bazı modelleri ucuz bulunursa alınabilir ama geneli çöp. Rampage savunanları anlamıyorum.

"-Ben Recep.

-Ben Ali.

-Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız. Değil mi Ali?

-Evet Recep bugün gerçekten de UEFI bir Windows toplayacağız.

-Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor, değil mi Recep?

-Evet Ali bu anakartımız sahiden de yanında aparatlarıyla geliyor. Dilersen şimdi sistem testlerine geçelim Recep.

-Geçelim bakalım Ali. Shadow of War oynuyoruz burada bir ork var gördüğün gibi. Öyle değil mi Ali?

-Evet Recep orada gerçekten de bir ork var. Şimdi vuruyorum onu Ali... Vurdum onu değil mi Ali?

-Evet Recep gerçekten de vurdun onu.

-Bu yeni topladığımız sistem hakkında ne düşünüyorsun Ali?

-Evet Recep gerçekten de öyle. Öyle değil mi Recep?

-Evet Ali gerçekten de öyle. Öyle değil mi Ali?

-Evet Recep gerçekten de öyle."

"-Ben Recep.

-Ben Ali.

-Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız. Değil mi Ali?

-Evet Recep bugün gerçekten de UEFI bir Windows toplayacağız.

-Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor, değil mi Recep?

-Evet Ali bu anakartımız sahiden de yanında aparatlarıyla geliyor. Dilersen şimdi sistem testlerine geçelim Recep.

-Geçelim bakalım Ali. Shadow of War oynuyoruz burada bir ork var gördüğün gibi. Öyle değil mi Ali?

-Evet Recep orada gerçekten de bir ork var. Şimdi vuruyorum onu Ali... Vurdum onu değil mi Ali?

-Evet Recep gerçekten de vurdun onu.

-Bu yeni topladığımız sistem hakkında ne düşünüyorsun Ali?

-Evet Recep gerçekten de öyle. Öyle değil mi Recep?

-Evet Ali gerçekten de öyle. Öyle değil mi Ali?

-Evet Recep gerçekten de öyle."
Hocam bu konuşma videoların birinde mi geçti? Şuan gülmekten ölüyorum.

Bir de sanki hayat meselesiymiş gibi Monster, Rampage ürünlerini savunanlar var. Mevcut bütçede daha iyi seçenekler olmasına rağmen.

Bak Monster dedin yaramı deştin. Bunu anlatamazsın. Daha geçen gün yaşadık. Bu mevzu forumun demirbaşı. Her hafta aynı konu dönüyor. Monster kullanıp da sorun yaşamayan bir kitle var. Düşman birliklerden sınırı savunur gibi markayı savunuyorlar. Diyoruz ki, kardeşim güle güle kullanın. Ama markanın arıza, sorun kesimine baktığımızda sıkıntı yaşayan birçok kullanıcı var. Siz sorun yaşamadınız diye bir başkasının sıkıntı yaşamayacağı anlamına gelmez diyorum. Ben arkadaşıma da aldırdım onda da sıkıntı çıkmadı diyor. Aynen kardeşim markanın kronik arıza oranını ikiniz üzerinden yapıyoruz zaten dedim. Hayır konu sahipleri güvenip alıyorlar, genelleme yapmıyorum ama çok denk geliyor. Yok bilgisayar şu derecelere çıktı, yok şu tuşlar basmıyor, yok ekranda sıkıntı var. Burada kimse hepsi sıkıntılı demiyor zaten. Sıkıntı yaşama olasılığı yüksek diye önermiyorlar. Sıkıntı yaşamayan 3-5 kişi milletin parasını yaktırıyor sonra. Benim çevremde de kullanıpta sorun yaşamayanlar var. Onlara bakarak burada yorum yaparsam bir çok sorunu göz ardı etmiş olurum, oda benim açımdan etik değil. Nasıl olsa parasını ben vermiyorum bana zararı yok diye, karşıdakinin parasını da çöp etmenin anlamı yok yani
@LinusTechTips dediği gibi. Bazı modellerini piyasanın altında ucuz bulunursa alınabilir. Tabii aradaki fark risk almaya değiyorsa. Geçenlerde arkadaşım indirimde güzel yakalamış bir Monster aldı mesela şimdilik bir sıkıntı yok diyor.

Klasik Discord üzerinden bilgileri bulunan insanların konusuna atıyorum, karşı tarafı sinirlendirsin diye.
1698946386597.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı