Technopat Hesabına Erişim Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Wicker10

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2018
Mesajlar
561
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
"Wicker10" adlı hesabın sahibi benim. Hesabımı yaklaşık 2 yıl önce bilgisayarımı toplarken fikir almak için açmıştım daha sonra forumla daha çok ilgilendim belli bir süre aktif kullandım. Her neyse hesabı açarken kullandığım mailimi ve şifremi hatırlamıyorum. Hesabın bana ulaştırılmasını talep ediyorum.

Kanıtlamak için açtığım konular arasında olan ve sizin önerilerinizle aldığım şeylerin fotoğrafı veya faturasını kağıda "wicker10benim" yazıp fotoğrafını çekip yükleyebilirim. Örnek vermek gerekirse o hesabın imza kısmında sistem özelliklerim ve ekipmanlarım yazıyordu. Bilgisayarımın ve ekipmanlarımın hepsinin fotoğrafını atabilirim. Hatta alındığı tarih de konunun açılma süresinden 1-2 hafta sonradır ve isterseniz fatura fotoğrafı bile atabilirim.

Niye başka hesap açmak istemiyorsun derseniz o hesabım eskiydi ve gerçekten benimsemiştim. Geri almak için şansımı denemeliyim diye düşündüm. Şimdiden teşekkür ediyorum. Moderatör ekibine iyi çalışmalar diliyorum.

Wicker10 Adlı Hesabımın Linki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır beklemedeyim. Faturalar bodrum katta ekipman ve telefonun fotoğraflarını çekersem yeterli görmezseniz gidip onu da çıkartırım sorun değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı