Technopat Hesapları Hacklenebilir mi? Evrensel Güvenlik Bilgileri

Kanka bunlar seni 1-2 hafta gözlemliyor bir şekilde. Daha sonra mesela senin bir programa ihtiyacın var bunlarda trojan şeklinde bunu senin önünü programlarla atıyorlar. Sen onu indirince her şeye erişimleri oluyor. İzlemeye başlıyorlar seni. Daha sonra sen bir yere şifreni ya da telefon numaranı yazdığın an hesabın uçuyor gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basit bir şifresi olduktan sonra her hesap hacklenebilir. Spesifik olarak sadece bu hesap o hesap hacklenebilir diyemeyiz.

8 tane sitede çalınmış gözüküyor ama ben hiçbirine kayıtlı değilim sadece birinde hesabım var ne yapacağım?

Town of Salem hesabımı çalmışlar gözüküyor, aynı zamanda YouNow da gözüküyor.
YouNow hesabım olduğunu yeni öğrendim.

Xenforo'da eski oturum açtığımız hesaplardan çıkış yap tarzı bir ayar var mı? Varsa böyle bir ayar getirirseniz çok iyi olur.
Şifre değişir değişmez otomatik oluyor bu işlem.
Abi ben şifreyi LastPass'a kaydettim. Sorun olur mu? Ben hiçbir şifremi hatırlamıyorum. LastPass otomatik yazıyor.
LP hacklenmediği sürece sorun yok.
8 tane sitede çalınmış gözüküyor ama ben hiçbirine kayıtlı değilim sadece birinde hesabım var ne yapacağım?
Facebook ile giriş yaptıysanız oradan da gözükebilir. Kırılması zor bir şifre kullanın.

Aptoide tarafından e-posta adresimin ve şifremin ele geçirildiği bilgisine ulaştım. Hemen Google hesabımın şifresini değiştirdim. Bilgilendirme için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…